МЕНЮ
Кошница

Системи с обратна осмоза

Обратната осмоза е най-лесния и изгоден метод за производство на 99.9% чиста вода в домашни условия. След преминаване през 5 вида филтри и мембрана, пречистената вода е освободена от всички вредни Неорганични минерали, варовични съединения, хлор, флуор, бактерии и тежки метали.

Пречиствателите с обратна осмоза на EMTEC използват 5 степенна система за премахване на всички вредни замърсители във водата.

 1. Първата фаза е 25 сантиметров полипропиленов филтър с пропускливост 5 микрона. Той премахва всички едри замърсители, като: ръжди, варовични съединения, песъчинки, утайки и други.
 2. Втората степен е филтър с активен въглен, който спира преинаването на бактерии, хлор, флуор, остатъчни вещества от торове, пестициди и други препарати, съдържани във водоизточника.
 3. Третият филтър е полипропиленов и има пропускливост 1 микрон. Той е отговорен за премахването на варовичните и карбонатни съединения, тежки метали, соли и други.
 4. Четвъртата фаза е мембраната с обратна осмоза. Благодарение на ултраниската пропускивост от 0.0001 микрон (0.1 nm), тя не допуска преминаването на никакви елементи и бактерии в пречистената питейна вода. Най-дребните бактерии и неорганични съединения са с размер 400 пъти по-голям от порите на мембраната, и като резултат биват отведени в обратната вода. Защитата е толкова силна, че не допуска преминаването на тежки метали, дори да са на молекулярно ниво.
 5. Петият филтър с фин активен въглен е поставен с цел да придаде мек и приятен вкус на водата.

 

Резултата е 99,99% чиста вода, досъпна само след едно завъртане на елегантоното кранче, изведено на кухненския ви плот. Единствената нужна подръжка е редовната подмяна на филтрите на всеки 6 месеца, а мембраната за обратна осмоза- на всеки 18 месеца.

.

Предимства:

 • Всички уреди Emtec могат да бъдат монтирани елегантно под мивката без да заемат място на плота.
 • Винаги имате на разположение 15 литра абсолютно чиста вода само при едно завъртане на елегантната батерия.
 • 2 години гаранция
 • Директно свързване към входящата и обратна вода
 • 5 степенна система за пречистване с обратна осмоза
 • Лесен монтаж и смяна на филтрите
 • 15 литров съд за съхранение на вода
 • Изключвател при спад в налягането на входящата вода
 • Изключвател при запълване на съда
 • Автоматичен клапан за източване на замърсената вода
 • Автоматична система за опресняване на водата в съда
 • Помпа за увеличаване на налягането

Икономия

 

Уредите за обратна осмоза са и най-икономичният вариант за предоставяне на чиста вода в домакинството.

Изчислението на база потребление 4 литра дневно показва още преди първата година инвестицията в уреда спрямо бутилираната минерална или трапезна вода се възвръща и започвате да пестите.

Въпреки периодичната смяна на филтрите и мембраната за обратна осмоза, които са включени в калкулацията, разликата с водата от тежките и неудобни бутилки остава значителна.

Като допълнение постоянната наличност на пречистена вода ви дава комфорт и сигурност.

Цена199,90 лв.0 лв.
Цена за 12 месечна подръжка66,40 лв.0 лв.
Цена за 10 литра вода0,03 лв.2.80 лв.
Цена за 1 година (4 литра х 365 дни)4,38 лв.408,08 лв.
Общо Разходи за 1-вата година270,68 лв.408,08 лв.

Условия за доставка

Всички уреди се доставят със стандартните услуги на Спиди или Еконт Експрес до техен офис или до адрес.

Предлагаме Доставка и монтаж на всички уреди за свързване с водопроводната мрежа. Моля свържете се с нас за конкретна оферта.

 

Машината DIO ROHG е компактен комбиниран диспенсър 4 в 1, който извършва следните функции:1. Пречиства водата чрез 6 степенна система с обратна осмоза и UV стерилизация.2. Създава водородна вода с наситеност до 1450 ppb, ORP -550 и PH 83. Нагрява водата по избор на 5 степени  до 99 градуса C.4...
1 149,90лв.
Етапите за пречистване са:Първи е Полипропиленов филтър 5 микрона за твърди частици, като пясък, ръжди и други. При сравнително чиста входяща вода се поставя филтър 1 микрон.Филтър с гранулиран активен въглен: Премахва хлор, флуор и бактерии.Филтър с пресован активен въглен засилващ действието на пр..
349,90лв.
Home е най-достъпната система за обратна осмоза от гамата на DIO Systems. Тя е идеална за монтаж под плота и използва семпъл принцип на пречистване, като прекарва водата през филтрационната система само с помощта на входящото налягане.Системата с обратна осмоза използва 6-степенна система за премахв..
279,90лв.
Най-чистата вода се произвежда от системи за Обратна Осмоза без разширителен съдС дебита си на чиста питейна вода от над 1 литър в минута,  RO400 е достатъчно производителна, за да работи без разширителен съд.Това позволява компактен монтаж на плота, скрит под мивката или окачен на шкаф.Система..
559,90лв.
Най-чистата вода се произвежда от системи за Обратна Осмоза без разширителен съдС дебита си на чиста питейна вода от над 1.5 литра в минута,  RO600 е достатъчно производителна, за да работи без разширителен съд.Това позволява компактен монтаж на плота, скрит под мивката или окачен на шкаф.Систе..
719,90лв.
Системата за Обратна Осмоза RO75 има много предимства спрямо стандартните системи като дизайна и качеството на материала на компактната кутия, в която са прибрани всички части. Както системата, така и елегантното кранче, можете без притеснение да поставите на плота и на най-изисканата кухня. LCD дис..
419,90лв.
Системата с ултрафилтрация е най-достъпния пречиствател за директно връзване към водопровода. Ниската пропускливост на мембраната от 0.1 микрона ви предоставя вода пречистена от вредните замърсители в чешмяната вода, а филтърът с фин активен въглен и предава мек и приятен вкус. 5 степенната система ..
159,90лв.
Индустриална система с обратна осмоза с производителност 250 литра на час, за приложение в индустриални производства, автомивки, бутилиране на трапезна вода, сгради и други. Пристига напълно подготвена за работа, с електронно управление и е поставена на рамка от Неръждаема стомана клас 304 с колелца..
4 200,00лв.
Индустриална система с обратна осмоза с производителност 500 литра на час, за приложение в индустриални производства, автомивки, бутилиране на трапезна вода, сгради и други. Пристига напълно подготвена за работа, с електронно управление и е монтирана върху конструкция от неръждаема стомана клас 304 ..
5 200,00лв.
Индустриална система за пречистване на вода с обратна осмоза 2000 Л/Ч. DIO Systems предлага цялостно изградена система с включена самозасмукваща помпа, пре-филтрация, омекотяване и 8 броя мембрани с обратна осмоза 4040, с производителност 250 Л/Ч всяка. Системата е изградена върху корпус от нер..
25 000,00лв.
UV стерилизатор за вода се използва за пълна дезинфекция на водата. Бактерицидната UVC пура, намираща се в неръждаемия корпус излъчва светлина с дължина на вълната 253.7nm. Лъчите преминават през кварцовото стъкло и унищожават всички вируси, бактерии, спори и други микроорганизми в преминаващата вод..
59,90лв.
Измервателен уред за замерване на общия количествен състав на разтворени вещества във водата.Измерва TDS (total dissolved solids) и ЕC (електропроводимост). TDS се измерва в единица PPM (parts per million), а електропроводимостта в ys/cm. 1 ppm = 1 mg/lИзмерва температурата на водата в градус по Цел..
19,90лв.
Смесителя за вода 3 в 1 е добро решение за монтаж на система система с обратна осмоза без да се пробива допълнителен отвор в мивката или плота.Предимства:Гъвкав чучур с подвижна глава за максимално удобство2 цвята: Сребърен (шлайфана неръждаема стомана) или Черен мат Изработен изцяло от неръжда..
219,90лв.
Смесителя за вода 3 в 1 е добро решение за монтаж на система система с обратна осмоза без да се пробива допълнителен отвор в мивката или плота.Предимства:Гъвкав чучур с подвижна глава за максимално удобство2 цвята: Сребърен (шлайфана неръждаема стомана) или Черен мат Изработен изцяло от неръжда..
219,90лв.
Смесителя за вода 3 в 1 е добро решение за монтаж на система система с обратна осмоза без да се пробива допълнителен отвор в мивката или плота.Смесителя е изработен изцяло от неръждаема стомана 304 и използва стандартен отвор за плот с диаметър 35 мм. Може да се завърта на 360 градуса.Дясната ръкохв..
219,90лв.
Пречистена вода обработена с обратна осмоза за технически цели. Може да бъде използвана в Стерилизатори, Акумулатори, Ютии, разреждане на антифриз, течност за чистачкиОбща минерализация под 3 mg/lВодата НЕ е с гарантирана стерилност и НЕ е питейна.Бутилка 1 Литър - 1.50 лв.Бутилка 10 Литра - 5 лв...
1,50лв.
Показани са от 1 до 16 от общо 16 резултата на (1 страници)