МЕНЮ
Кошница

Консумативи и резервни части

4 компонентният филтър Zoosen премахва от чешмяната вода неприятния хлор, лошия вкус и миризмите, утайките и варовичните съединения, като ви дава по-чиста и по-добра на вкус вода за пиене, готвене и миене на плодове и зеленчуци. В допълнение, слоя с активен въглен премахва 99% от бактериите.Филтърът..
7,90лв.
Полипропиленов филтър за песъчинки, ръжди и други твърди частици във водата. Размер: 25 сантиметра (10 инча)Избор между 1 mc и 5 mc1 микрон се препоръчва за системи с обратна осмоза5 микрона се препоръчват за колонни филтри с по-голям дебит..
2,90лв.
Филтър с гранулиран активен въглен GACСпира преинаването на бактерии, хлор, флуор, остатъчни вещества от торове, пестициди и други препарати, съдържани във водоизточника.Поставя се като 2-ра степен  в система с  обратна осмоза..
7,50лв.
Комплект Резервни филтри за Душ слушалка с витамин CПрепоръчваме подмяна на всеки 3 месеца.В комплекта са включени:1бр. филтър с витамин C1бр. филтър с турмалинови и зеолитови минерални топчета..
8,90лв.
Резервен нано-филтър за бутилка IonLife.Нано-филтърът е произведен по най-новата технология и действа като:Пречиства водата от варовични съединения, хлор, флуор, тежки метали и бактерии.Йонизира водата като и предава отрицателно (антиоксидиращо) ОРП (окислително редукционен потенциал).Алкализира вод..
9,90лв.
Показани са от 1 до 6 от общо 6 резултата на (1 страници)