МЕНЮ
Кошница

Охладители за въздух

Охладителите за въздух с вода са здравословна алтернатива на скъпите климатици. Мобилните разхлаждащи уреди са много по-удобни, тъй като могат да бъдат местени. Не се нуждаят от монтаж с пробиване на  стени, а се поставят там, където е необходимо.

Модерните охладители за въздух с вода събират в себе си 3 функции - охлаждат, овлажняват и пречистват въздуха. Те са най-икономичният и полезен метод за охлаждане на складове, офиси, зали, заведения, производствени помещения и др. Могат да се използват за навеси и дори на открито, защото единствената консумация на еленергия, е вграденият вентилатор. 

За целта е нужно просто да напълните резервоара с вода и да натиснете бутон. След няколко секунди пространството ще се изпълни с приятна прохлада.

За разлика от климатика, охладителят на въздух повишава влажността в стаята, което има положителен ефект върху тялото. Вашите лигавици остават влажни, така че рискът от настинки през летните месеци намалява.

Горещите летни дни вече могат да се понесат по-леко с охладители за въздух, които лесно  осигуряват необходимото циркулиране и освежаване с охладен въздух на цялото помещение. Едно от основните им предимства е ниската консумация на еленергия и висока мобилност. Единствено трябва да им се долива вода, която е перфектният филтър за пречистване на въздуха и бързо осигурява нужната прохлада. Охладителите за въздух с вода са екологични и енергоспестяващи. Те имат филтър за пречистване на въздуха от твърди частици и прах.

Охладители за въздух – новият хит в офиси, складове и заведения

Климатичните промени и нуждата от постоянна поддръжка на скъпите климатици доведе до нова мода – използването на охладители за въздух. Те са предпочитани в офисите – могат да се поставят навсякъде, не се нуждаят от почистване на филтри, нямат вътрешно и външно тяло. И не загрозяват сградите – както новите и модерни, така и старите и достолепни здания.

Охладителите за въздух от по-висок клас се управляват с дистанционно, като клиентите си избират с каква сила да бъде прохладата в залата.

С охладители за въздух се слага точка и на вечните спорове между колеги в офиса накъде да духа климатика или вентилатора, да се пуска или изключва и кой да седи около  него.

Заведенията с тераси на открито също се ориентират към охладители за въздух, за да могат да угодят на клиентите си в летните жеги като им осигурят разхлаждащ бриз.

На охладители за въздух с вода разчитат вече и доста складове и производствени цехове. Причината – устройствата разхлаждат и във всеки момент могат да се местят, така че служителите в компанията да се чувстват комфортно.

Евтин вариант с приятен дизайн за прохлада и свежест с охладители за въздух

Охладителите за въздух са евтин и достъпен вариант да осигурим прохлада в нужните помещения. Цените им са в пъти по-ниски от тези на климатиците. В същото време не изсушават въздуха. Пестят и място, тъй като съчетават в себе си 3 отделни уреда – охлаждат помещението, овлажняват залата и пречистват въздуха. Използват се лесно, имат приятен дизайн, който се съчетава успешно с офис обзавеждането, интериора на заведения и простора на складове. Предимство е и тихият вентилатор. Охладителите за въздух са леки и леснопреносими.

Те са без химикали или фреон, както и други вредящи на околната среда вещества.

 

Как действа охладителят за въздух?

 

В резервоара, намиращ се в основата на уреда се наливат от 4 до 130 литра (според модела) водопроводна или сондажна вода, която трябва да е с температура 10-18 C. Чрез помпа тя бива качена в горен резервоар. В него се поставя предварително замразен съд с вода за допълнително понижаване на температурата. Горната част има десетки отвори в своите краища, които регулирано подават вода към специални топлообменни пити в 3-те страни на уреда (лява, дясна и задна). Въздухът преминава през тях и бива изкаран напред чрез мощен вентилатор. Водата след това се връща в първоначалния съд, но част от нея бива изпарена, за това е нужно допълване. Уредът се зарежда ръчно, има индикатор за нивото на водата.

Охладителят за въздух с голяма вместимост – 90 и 130 литра, се зарежда автоматично - чрез регулиращ поплавък, включено кранче към водопровода и 1/4 маркуч.

Охладители за въздух на  DIO Systems – за 4 вида квадратура:

-         Мобилен охладител и овлажнител 2в1: Резервоар за вода – 4 литра, Таймер 12 часа, 3 степени на охлаждане, Функция Овлажняване на въздуха, Функция Осцилация, Охлаждане чрез овлажняваща решетка тип "Пита", Филтър за пречистване на въздуха от твърди частици, прах и полени, Колелца и дръжка за лесно пренасяне. Включени аксесоари: 2 контейнера за лед, повишаващи капацитета на охлаждане, 4 бр. Колелца, Дистанционно, 2 години гаранция.

-         Охладител за въздух: Общ обем на водата: 45 Литра, За помещения от 50 до 100 кв.м. Включени аксесоари: Охладител за въздух с вода, 2 бр. съдове за лед, 4 бр. Колелца със стопери за лесно преместване.

-         Охладител за въздух: Общ обем на водата: 90 литра, За помещения от 80 до 130 кв.м. Включени аксесоари: Охладител за въздух с вода, 3 метра маркуч, Присъединителен кран, 2 бр. съдове за лед, 4 бр. Колелца със стопери за лесно преместване.

-         Охладител за въздух: Общ обем на водата:130 л, За помещения от 100 до 180 кв.м. Включени аксесоари:  Охладител за въздух с вода, 3 метра маркуч, Присъединителен кран, 2 бр. съдове за лед, 4 бр. Колелца със стопери за лесно преместване, Дистанционно.

Защо да изберете охладители за въздух от DIO Systems?

 

Охладители за въздух от DIO Systems – надеждна, икономична и доказана система за охлаждане на складове, офиси, зали, заведения, производствени помещения и др. Използваната технология е мобилна, което позволява на по-добра и ефективна организация на работата.

Охладители за въздух от DIO Systems - 2 години гаранция. Охладители за въздух от DIO Systems вървят с 2-годишна гаранция. Тя е още едно доказателство за качество и дава на клиента сигурност, че закупеният от него уред ще запази функционалностите си  за дълъг период от време.

Охладител за въздух с вода е най-икономичния и полезен метод за охлаждане на складове, офиси, зали, заведения, производствени помещения и други. Може да се използва за навеси и дори на открито, защото единствената консумация на енергия е вградения вентилатор. Принцип на работа: В резервоара, на..
169,90лв.
Охладител за въздух с вода, 90 Литра, Автоматично зареждане, 80-150 кв.м Охладител за въздух с вода, 90 Литра, Автоматично зареждане, 80-150 кв.м
Промоция
Охладител за въздух с вода е най-икономичния и полезен метод за охлаждане на складове, офиси, зали, заведения, производствени помещения и други. Може да се използва за навеси и дори на открито, защото единствената консумация на енергия е вградения вентилатор. Принцип на работа: В резервоар..
699,90лв. 639,90лв.
Охладител за въздух с вода е най-икономичния и полезен метод за охлаждане на складове, офиси, зали, заведения, производствени помещения и други. Може да се използва за навеси и дори на открито, защото единствената консумация на енергия е вградения вентилатор. Принцип на работа: В резервоара, на..
1 399,90лв.
Охладител за въздух с вода е най-икономичния и полезен метод за охлаждане на складове, офиси, зали, заведения, производствени помещения и други. Може да се използва за навеси и дори на открито, защото единствената консумация на енергия е вградения вентилатор. Принцип на работа: В резервоара, на..
459,90лв.
Показани са от 1 до 4 от общо 4 резултата на (1 страници)