МЕНЮ
Кошница

Филтри за пречиствател на въздух

За да се осигури дълъг и продължителен живот на устройствата за пречистване на въздух е необходима редовна грижа и периодична смяна на някои компоненти, които подлежат на амортизация и износване. Често в тази ключова роля се оказват именно филтрите.

Как разбираме, че трябва да сменим филтрите за пречистване на въздух

Има няколко начина, по които да се ориентираме, че работата и полезността на нашия филтър вече е към края си. Най-точният от всички е самото ни устройство за пречистване на въздух да разполага с индикатор, който да сигнализира кога е редно да предприемем необходимите действия по подмяна. Другият е свързан с повече наблюдение и външна преценка от страна на професионалисти или на нас самите, ако имаме необходимия опит и познания. 

Как да сменим правилно филтрите за пречистване на въздух

Веднъж установили на 100% необходимостта от подмяна, следва да се обърнем към специалист или да пробваме сами, ако се чувстваме достатъчно уверени. Задължително е да се следват абсолютно точно препоръките на производителя, за да не повредим филтъра или самото устройство, или за да не компрометираме функциите им впоследствие. 

Какви модели филтри за пречистване на въздух можете да откриете в онлайн магазин diosystems.bg

Нашата селекция от продукти се простира до съвместими с основните ни продукти предложения, които да обезпечат всички нужди на нашите клиенти. За допълнителни въпроси и препоръки можете да се свържете директно с екипа ни, ще бъдем щастливи да съдействаме и да допринесем за създаването на здравословна среда във вашия дом или офис.

Комбинирания 3в1 филтър за пречиствател на въздух се състои от:1. Първичен твърд филтър предназначен за премахване на едър прах, косми и други нефини замърсители.2. ХЕПА филтър клас H13- В уреда се използва най-високият клас ХЕПА филтър H13. Благодарение на ултраниската си пропускливост от 0,03 микр..
29,90лв.
UV лампа за пречистватели на въздух DIO AIR и DIO AIR PRO.Мощност: 4WЖивот до 8000 часа..
29,90лв.
Показани са от 1 до 2 от общо 2 резултата на (1 страници)