МЕНЮ
Кошница

Бактерицидни лампи

Колекцията от бактерицидни лампи на онлайн магазин diosystems.bg предлага разнообразие от модели на доказаните марки Osram, Biogenis, Philips и други, предназначени да поддържат околната среда безопасна и дезинфекцирана.

Какво правят бактерицидните лампи

Устройствата, наричани още UV лампи, се явяват своеобразна първа линия на защита срещу вредни микроби, бактерии и вируси, които ни заобикалят.

Бактерицидните лампи използват ултравиолетова (UV) светлина, за да елиминират или деактивират ДНК на бактерии, вируси и други патогени, което ги прави неспособни да се възпроизвеждат и причиняват инфекции. Със своите мощни способности за стерилизация, приспособленията подобряват нашето здраве и обстановката около нас.

Предимства на бактерицидните лампи

Плюсовете от употребата на бактерицидни лампи могат да се обобщят по следния начин:

  • Ефективна дезинфекция: резултатни са при дезинфекция на повърхности и въздух, което ги прави безценен инструмент за поддържане на чиста и хигиенична среда;

  • Нехимично и безвредно за хората решение: за разлика от традиционните методи за почистване, които се базират на химикали, бактерицидните лампи са значително по-щадящ начин за подобряване на пространства.

  • Бързи и удобни: с възможности за бърза дезинфекция, устройствата предлагат експресна алтернатива за осигуряване на чистота на заобикалящата ви среда без необходимост от допълнителни човешки усилия;

  • Разнообразни приложения: приспособленията намират се интегрират отлично в различни условия като домове, офиси, здравни заведения, детски градини и обществени пространства, предоставяйки универсално решение за много среди.

Какви видове бактерицидни лампи съществуват

Към днешна дата, най-важният критерий, по който устройствата се разграничават, е отделянето или неотделянето на озон. Първият вариант е доста по-популярен и достъпен като цена, но вторите са по-безопасни и удачни за ползване в домашни условия.

Хубаво е да знаете, че от мерки за безопасност, е важно да се придържате точно към указанията на производителя или дистрибутора, които ви се предоставят. Уверете се, че избраният от вас модел разполага с всички сертификати за безопасност и техническа изправност. Използвайте приспособленията, когато в помещението няма никого: хора, животни или растения.

Защо имате нужда от бактерицидни лампи

Подобрена хигиена

В свят, в който поддържането на хигиена е от първостепенно значение, бактерицидните лампи са още една стъпка в изграждането на перфектната рутина. Редовната употреба помага за намаляване на риска от инфекции и осигурява по-безопасна среда за живот и работа.

Спокойствие

Знаейки, че вашите пространства са не само визуално чисти, но и без всякакви вредни микроорганизми, по естествен начин придобивате чувство за сигурност и спокойствие. Бактерицидните лампи действат като проактивна мярка срещу потенциални заплахи за здравето.

Допълнителна защита

Въпреки че редовните процедури за почистване са от съществено значение, бактерицидните лампи биха допринесли значително, като достигат до области, които може да са трудни за ръчно почистване. В допълнение, те осигуряват допълнителна защита срещу упоритостта и устойчивостта на определени вредни патогени.

Благосъстояние на семейството и общността

Инвестирането в бактерицидни лампи е стъпка към приоритизиране на здравето и благополучието на вашето семейство и общност. Като включите устройствата във вашия обичаен начин на живот, вие допринасяте за създаването на по-безопасни споделени пространства за всички.

Разгледайте нашата колекция от бактерицидни лампи и вземете незабавни мерки за подсигуряване чистотата на вашето пространство.

Пречиствател на Въздух DIO AIR, 5-степенен, Йонизатор, UV Пречиствател на Въздух DIO AIR, 5-степенен, Йонизатор, UV
Промоция
Пречиствателят на въздух е иновативно решение за борбата с фините прахови частици, неприятните миризми, цигарения дим, бактериите и други замърсители във въздуха.  DIO AIR осигурява чист въздух за помещения от 50 м2 и има производителност 180 куб.м. пречистен въздух за час. 5-степенната му филт..
279,00лв. 219,90лв.
Настолна Бактерицидна UVC лампа Biogenis, 38w, 60 кв.м., Вграден таймер, С озон Настолна Бактерицидна UVC лампа Biogenis, 38w, 60 кв.м., Вграден таймер, С озон
Промоция
Настолната UVC лампа ви осигурява мобилност и отменя ангажимента за спиране с вградения таймер. В комплекта е включено и дистанционно, с което можете да я ползвате от разстояние. Лампата Biogenis покрива помещения с площ до 60 кв.м. и има 2 години гаранция. Лампата Biogenis произвежда озон, който е ..
119,90лв. 59,90лв.
Бактерицидния стерилизатор е създаден с цел да дезинфекцира в присъствието на хора в помещението. Корпуса от неръждаема стомана оставя в себе си и отразява UVC лъчите от безозоновите пури Osram Ledvance, които унищожават всички вируси, бактерии, спори и други микроорганизми във въздуха. Вентила..
339,90лв.
Метална Бактерицидна UVC лампа Biogenis, 150w, 200кв.м, Вграден таймер Метална Бактерицидна UVC лампа Biogenis, 150w, 200кв.м, Вграден таймер
Промоция
Настолната UVC лампа ви осигурява мобилност и отменя ангажимента за спиране с вградения таймер. В комплекта е включено и дистанционно, с което можете да я ползвате от разстояние.Лампата Biogenis 150W покрива помещения с площ до 200 кв.м. и има 2 години гаранция.Изработена е с висококачествен метален..
149,90лв. 109,90лв.
Бактерицидна UVC лампа Philips за монтаж в шкаф или малко помещение до 15 кв.м.Бактерицидните лампи се използват от края на 19-ти век. Те са най-доброто решение за унищожаването на всички вируси, бактерии, микроорганизми, спори и формалдехиди във вашия дом, кабинет или офис. Особено се препоръчва за..
59,90лв.
Бактерицидния стерилизатор е създаден с цел да дезинфекцира в присъствието на хора в помещението. Корпуса от неръждаема стомана оставя в себе си и отразява UVC лъчите от безозоновите пури Osram Ledvance, които унищожават всички вируси, бактерии, спори и други микроорганизми във въздуха. Вентила..
399,90лв.
Бактерицидния стерилизатор е създаден с цел да дезинфекцира в присъствието на хора в помещението. Корпуса от неръждаема стомана оставя в себе си и отразява UVC лъчите от безозоновите пури Osram Ledvance, които унищожават всички вируси, бактерии, спори и други микроорганизми във въздуха. Вентила..
449,90лв.
Бактерицидна UVC лампа OSRAM 15W 45см, 25 кв.м Бактерицидна UVC лампа OSRAM 15W 45см, 25 кв.м
Промоция
Бактерицидната лампа OSRAM Ledvance е най-качественият избор на стерилизационна лампа за монтаж на стена или таван, за помещения до 25 кв.м. Тя може да се ползва и като настолна и има 2 години гаранция.Оборудвана е с висококачествени UVC пури OSRAM Ledvance, произведени в Русия. Телата и електроника..
149,90лв. 69,90лв.
Бактерицидна UVC лампа OSRAM 30W 90 см, 45 кв.м. Бактерицидна UVC лампа OSRAM 30W 90 см, 45 кв.м.
Промоция
Бактерицидните лампи се използват от края на 19-ти век. Те са най-доброто решение за унищожаването на всички вируси, бактерии, микроорганизми, спори и формалдехиди във вашия дом, кабинет или офис. Особено се препоръчва за помещения, в които има постоянно текучество на хора или струпване на големи гр..
119,90лв. 89,90лв.
Пулсов Оксиметър DIO Пулсов Оксиметър DIO
Промоция
Сертифициран оксиметър. В комплекта са включени батерии и има индикатор за наличния зарядЦветен дисплей, с въртене на индикаторите в 4 посоки и постоянно показана сфигмограма (линия на пулса) с памет 5 секунди.Индикатор за Пулс и Сатурация на кислород в кръвта.Характеристики:Сертификат за качес..
39,90лв. 29,90лв.
Показани са от 1 до 10 от общо 10 резултата на (1 страници)