МЕНЮ
Кошница

Индустриални системи за вода

Омекотител за вода с 50 литра йонообменна смола от 2 части- Съд за смола и съд за солен разтвор. Гамата омекотители за вода с 2 отделни съда се използва за по-големи обекти като: Хотели, Жилищни сгради с над 10 обитателя, Промишлени предприятия, Публични сгради, Автомивки и други обекти с необх..
1 400,00лв.
Омекотител за вода със 75 литра йонообменна смола от 2 части- Съд за смола и съд за солен разтвор. Гамата омекотители за вода с 2 отделни съда се използва за по-големи обекти като: Хотели, Жилищни сгради с над 10 обитателя, Промишлени предприятия, Публични сгради, Автомивки и други обекти с нео..
1 800,00лв.
Омекотител за вода със 150 литра йонообменна смола от 2 части- Съд за смола и съд за солен разтвор. Гамата омекотители за вода с 2 отделни съда се използва за по-големи обекти като: Хотели, Жилищни сгради с над 10 обитателя, Промишлени предприятия, Публични сгради, Автомивки и други обекти с не..
3 500,00лв.
Омекотител за вода с 300 или 700 литра йонообменна смола от 2 части- Съд за смола и съд за солен разтвор. Гамата омекотители за вода с 2 отделни съда се използва за по-големи обекти като: Хотели, Жилищни сгради с над 10 обитателя, Промишлени предприятия, Публични сгради, Автомивки и други обект..
8 900,00лв.
Индустриална система с обратна осмоза с производителност 250 литра на час, за приложение в индустриални производства, автомивки, бутилиране на трапезна вода, сгради и други. Пристига напълно подготвена за работа, с електронно управление и е поставена на рамка от Неръждаема стомана клас 304 с колелца..
4 200,00лв.
Индустриална система с обратна осмоза с производителност 500 литра на час, за приложение в индустриални производства, автомивки, бутилиране на трапезна вода, сгради и други. Пристига напълно подготвена за работа, с електронно управление и е монтирана върху конструкция от неръждаема стомана клас 304 ..
5 200,00лв.
Индустриална система за пречистване на вода с обратна осмоза 2000 Л/Ч. DIO Systems предлага цялостно изградена система с включена самозасмукваща помпа, пре-филтрация, омекотяване и 8 броя мембрани с обратна осмоза 4040, с производителност 250 Л/Ч всяка. Системата е изградена върху корпус от нер..
25 000,00лв.
Системата с обратна осмоза DIO 180 LPH е най-компактната индустриална система с висока производителност. Тя може да бъде инсталирана в сервизно помещение, под плот на кухня или в автомобил. Нейната производителност от 180 литра за час позволява да се използва за Малки производства, Автомивки, Мобилн..
1 900,00лв.
Филтърна колона за монтаж към водопровода с кварцов пясък Zeosorb, на германския производител Watch Water GMBHКолоната с Кварцов пясък премахва всички едри замърсители като пясък, ръжда, тиня, кал, с размер над 10 микрона, които са способни да затлачат водопровода ви. Предимството пред филтрите е в ..
800,00лв.
Филтърна колона за монтаж към водопровода с Активен въглен Activesorb, на германския производител Watch Water GMBHКолоната с Активен въглен е ефективен метод за премахване на миризми, бактерии, спори и вируси във водата.Също така се използва за премахване на хлор и флуор разтворе..
1 100,00лв.
Филтърна колона за монтаж към водопровода с 28 литра Katalox Light смола за отнемане на желязо и манган. Колоната ще извършва автоматично обратно промиване на определен период от време.Katalox Light е смола, разработена специално за намаляване на количеството Желязо и Манган във водата.Произ..
999,90лв.
Самопочистващия центробежен филтър пречиства твърди седиментни частици във водата, като:ПесъчинкиРъждаТиняКал ДругиПрепоръчваме неговото поставяне преди всички омекотителни инсталации, както и на централните водопроводи на Предприятия и Жилищни сгради.След натрупване на замърсители във времето,..
569,90лв.
Центробежният филтър Cintropur NW400 е висококачествен механичен филтър, който задържа всички неразтворени замърсители като песъчинки, ръжди, кал и тиня. Той е най-малкият от Индустриалната серия на Cintropur, и позволява максимален дебит до л/ч.След като се замърси, филтъра се почиства по 2 начина:..
499,90лв.
Центробежният филтър Cintropur NW500 е висококачествен механичен филтър, който задържа всички неразтворени замърсители като песъчинки, ръжди, кал и тиня. NW500 е част от Индустриалната серия на Cintropur, и позволява максимален дебит до 18000 л/ч. Препоръчваме поставянето на този филтър преди всички..
760,00лв.
Центробежният филтър Cintropur NW800 е висококачествен механичен филтър, който задържа всички неразтворени замърсители като песъчинки, ръжди, кал и тиня. Той е най-големия филтър от Индустриалната серия на Cintropur, и позволява максимален дебит до 32000 л/ч. Препоръчва се за централно водоснабдяван..
1 050,00лв.
UV стерилизатор за вода се използва за пълна дезинфекция на водата. Бактерицидната UVC пура, намираща се в неръждаемия корпус излъчва светлина с дължина на вълната 253.7nm. Лъчите преминават през кварцовото стъкло и унищожават всички вируси, бактерии, спори и други микроорганизми в преминаващата вод..
1 790,00лв.
UV стерилизатор за вода се използва за пълна дезинфекция на водата. Бактерицидната UVC пура, намираща се в неръждаемия корпус излъчва светлина с дължина на вълната 253.7nm. Лъчите преминават през кварцовото стъкло и унищожават всички вируси, бактерии, спори и други микроорганизми в преминаващата вод..
2 390,00лв.
PRODN е установен производител на висококачествени хидрофорни помпи, предлагани ексклузивно от DIO Systems. Помпите PRODN са изключително иновативни, защото  са инверторни - захранват се с монофазен ток 220V, но работят с прав ток, което осигурява енергоспестяване, стабилна работа и много ..
1 520,00лв.
Дозираща помпа и опционален съд за химикали. Може да дозира хлор, препарати за почистване, препарат против натрупване на варовик и други.Предимства:Напълно автономна, с вградено електронно управлениеНастройка от 1 до 160 впръсквания в минутаДебит до 9 литра в минута2 години гаранция!Максимален дебит..
350,00лв.
Показани са от 1 до 19 от общо 19 резултата на (1 страници)