МЕНЮ
Кошница

Пречистватели на въздух

Защо ви е нужен пречиствател на въздух?

Пречиствател на въздух е уред, служещ за пречистване на ежедневната среда, която обитаваме. Той ни дава възможност да си гарантираме доста по-здравословна атмосфера наоколо, изчистена от прах, бактерии, вируси, спори, полени, алергени и други вещества, способни да застрашат кондицията на тялото и организма ни. В съвременната градска среда, чието ниво на замърсяване се покачва все повече, притежанието на качествен и надежен пречиствател на въздух е по-важно отвсякога. Ето от кои неблагоприятни фактори би могъл да ви предпази вашият пречиствател на въздух:

 

1.    Пречиствател на въздух: Фини прахови частици – темата за фините прахови частици често се споменава в новинарските емисии и медийния поток като цяло. По своята същност те представляват микроскопични твърди или течни вещества, отделящи се в атмосферата, и са основна причина за замърсяването на въздуха. За съжаление в големите градове нивата на фини прахови частици периодично преминават допустимите стойности поради индустриална дейност, използване на неекологични модели автомобили, пожари и т.н. За да предпазите себе си, своите близки и хората, с които работите, от тези замърсители, ви препоръчваме да инвестирате в пречиствател на въздух. Добрите модели пречиствател на въздух доказано и ефективно премахват фините прахови частици и правят въздуха, който дишате, доста по-чист и здравословен.      

2.    Пречиствател на въздух: Цигарен дим – дори и да не сте пушачи, е напълно възможно да бъдете изложени на влиянието на цигарен дим в ежедневието си поради вредните навици на колеги и близки хора. Истината е, че цигареният дим също съдържа множество токсични вещества и може да бъде опасен за човешкото здраве. Закупуването на пречиствател на въздух отново е решение, което ще отговори в максимална степен на вашите нужди и интереси. Благодарение на закупения пречиствател на въздух ще можете ежедневно да пречиствате въздуха в своя дом или офис и да направите важна стъпка към съхраняването на отличното си здравословно състояние в дългосрочен план.

3.    Пречиствател на въздух: Бактерии и микроорганизми – бактериите и микроорганизмите са навсякъде около нас и носят със себе си редица вируси и зарази. За да неутрализирате негативното им влияние, заложете на качествен пречиствател на въздух. Добрите модели пречиствател на въздух са особено полезни в бизнес и обществени пространства, на които се събират голямо количество хора и със сигурност има болни такива, които посредством кихане или кашляне разпръскват множество вируси във въздуха.

4.    Пречиствател на въздух: Неприятни миризми -  неприятните миризми също са неизменна част от нашето ежедневие. Развалена храна или неуспешни експерименти в готвенето, наторяване на градинките или наличие на значително количество боклуци в близост – всичко това може да вгорчи деня ви и да се превърне в истинско мъчение за вашите сетива. Инвестирайте в пречиствател на въздух, за да си спестите подобни неприятни усещания.


Как работи системата на пречиствател на въздух DIO AIR?

DIO Systems е вносител и дистрибутор на пречистватели за вода и въздух в дома и на работното място. Ние предлагаме на българския пазар първокласния пречиствател на въздух DIO AIR, който ще ви гарантира значително по-чиста и здравословна среда. Той ефективно премахва фините прахови частици, неприятните миризми, цигарения дим, бактериите и още редица замърсители във въздуха. Пречиствател на въздух DIO AIR е способен да осигури надеждно пречистване на въздуха в помещения с площ до 50 м2, като притежава производителност 180 куб.м. пречистен въздух за час. Ето кои са елементите на неговата 5-степенна филтрационна система:

 

-       пречиствател на въздух DIO AIR: първичен твърд филтър -  филтрационна система на пречиствател на въздух DIO AIR започва с първичен твърд филтър. Той служи за отстраняване на едър прах, косми и други видове нефини замърсители.

-       пречиствател на въздух DIO AIR: ХЕПА филтър клас H13 - ХЕПА филтър H13 е филтър от най-висок клас, който служи идеално за функциите и предназначенията на пречиствател на въздух DIO AIR. Притежава  ултраниска пропускливост от 0,03 микрона. Това му помага да се справи с  ултрафин прах, бактерии, полени, акари, мухъл и още подобни частици.

-       пречиствател на въздух DIO AIR: филтър с активен въглен – елемент от филтрационната система на пречиствател на въздух DIO AIR, който спомага за освежаване и стерилизиране на въздуха. Активният въглен по принцип е доста ефективно средство за предпазване от вируси, бактерии, както и нежелани миризми.

-       пречиствател на въздух DIO AIR: йонизатор – йонизаторът е последният елемент от филтрационната система на пречиствател на въздух DIO AIR. Неговата основна функция е да генерира негативно заредени йони, свързващи се с положително заредени частици в помещението и намаляващи броя на свободните частици във въздуха. Благодарение на неговото действие се намалява също така статичното електричество.

-       пречиствател на въздух DIO AIR: UVC лампа – Нейната UVC светлина, с дължина на вълната 253.7nm,  унищожава всички вируси, бактерии и микроорганизми във въздуха. Тя е изключително важна екстра за един пречиствател, защото гарантира стерилизирана и безопасна среда в дома или работното ви място. UVC лампата НЕ генерира озон, който е вреден за човека.


Кои са преимуществата от закупуването на пречиствател на въздух DIO AIR от DIO Systems?

 

Пречиствател на въздух DIO AIR от DIO Systems: Доказано ефективна система – както сами се убедихте в предишната част от текста, пречиствател на въздух DIO AIR разполага с изключително ефективна система за пречистване на въздуха. Система, която е доказала своята ефективност и е най-доброто, което тази индустрия е способна да ви предложи в днешно време.

Пречиствател на въздух DIO AIR от DIO Systems: 2 години гаранция - пречиствател на въздух DIO AIR от DIO Systems върви с 2-годишна гаранция. Тя е още едно доказателство за качество и дава на клиента увереност, че закупеният от него уред ще запази функционалността си за дълго време.

Пречиствател на въздух DIO AIR от DIO Systems: Допълнителни екстри - пречиствател на въздух DIO AIR разполага и с някои допълнителни екстри, които правят употребата му още по-лесна и ефективна. Сред тях са автоматичен режим, таймер от 1 до 8 часа, индикатор за количеството вредни частици във въздуха, индикатор за подмяна на филтъра, нощен режим и т.н.

Пречиствател на Въздух DIO AIR, 5-степенен, Йонизатор, UV Пречиствател на Въздух DIO AIR, 5-степенен, Йонизатор, UV
Промоция
Пречиствателят на въздух е иновативно решение за борбата с фините прахови частици, неприятните миризми, цигарения дим, бактериите и други замърсители във въздуха.  DIO AIR осигурява чист въздух за помещения от 50 м2 и има производителност 180 куб.м. пречистен въздух за час. 5-степенната му филт..
279,00лв. 219,90лв.
Пречиствател на въздух DIO AIR Pro, 5-степенен, Йонизатор, UV, 50 кв.м. Пречиствател на въздух DIO AIR Pro, 5-степенен, Йонизатор, UV, 50 кв.м.
Промоция
Пречиствателят на въздух е иновативно решение за борбата с фините прахови частици, неприятните миризми, цигарения дим, бактериите и други замърсители във въздуха. DIO AIR осигурява чист въздух за помещения от 50 м2 и има производителност 180 куб.м. пречистен въздух за час. 5-степенната му филтрацион..
299,90лв. 249,90лв.
Пречиствател и овлажнител на въздух DIO AIR 2in1, до 100 кв.м., Wifi
Промоция
Пречиствателят на въздух DIO Air 2in1 е най-високият клас пречиствател, който предлагаме. Неговата висока производителност от 488 куб.м въздух за час позволява пълно пречистване на въздуха в помещения до 100 кв.м. Има редица предимства като Wifi управление, Функция за овлажняване на въздуха, индикат..
699,90лв. 639,90лв.
Пречиствател на въздух DIO AIR MINI, 4-степенен, с Йонизатор Пречиствател на въздух DIO AIR MINI, 4-степенен, с Йонизатор
Промоция
Mini е най-малкия пречиствател на въздух от гамата на DIO Systems.Препоръчва се за използване в помещения до 15 кв.м или в автомобил, като премахва ефективно, фини прахови частици, цигарен дим, миризми, спори, полени и други.Използва заряд на 5V, като в комплекта е включен удобен адаптор за автомоби..
109,90лв. 69,90лв.
Показани са от 1 до 4 от общо 4 резултата на (1 страници)