МЕНЮ
Кошница

Консумативи за дестилатори

Електронния таймер и програматор за контакт позволяват изключване или насрочено пускане и спиране на включените към него уреди. Препоръчваме го към Бактерицидни лампи и Дестилатори за вода (при преждевременно спиране, варовика остава разтворен в утайка и не изисква почистване)..
22,90лв.
Механичен таймер за контакт с настройка до 24 часа.Препоръчва се за регулирано изключване на: Дестилатор за водаБактерицидни лампиБактерициден стерилизатор..
11,90лв.
След няколко години употреба може да се забележи малък теч или загуба на вода от всички Дестилатори за вода. За да се поправи трябва да се смени съответното уплътнение на капака. ..
14,90лв.
Редовното почистване на вашия дестилатор от варовични натрупвания е много важно, както за дължината на живота му, така и за качеството на водата.Количество: 300 гр.Инструкция за употреба:Заредете дестилатора за вода до максималното нивоСложете 15-20 гр. препаратВключете дестилатора като не поставяте..
10,90лв.
Филтърът с активен въглен е важен за постигането на перфектната вода. Той подобрява вкуса на дестилираната вода и премахва летливите органични съединения (ЛОС), които се изпаряват преди водата.Препоръчваме филтърът да се сменя на всеки 1 месец...
2,90лв.
Природен зеолит Rhodosorb-Farer с високо съдържание на минерала Клиноптилолит. Редовната употреба на преструктурирана от зеолит вода благоприятно влияе върху процеса на храносмилане, отделяне на токсините и нормализиране на минералния обмен в организма и биохимичните показатели на кръвта, ..
9,90лв.
Показани са от 1 до 6 от общо 6 резултата на (1 страници)