МЕНЮ
Кошница

Монтаж

DIO SYSTEMS ПРЕДЛАГА

Професионален монтаж на предлаганите от нас продукти за пречистване на вода в цяла България. До 3 дни след извършване на доставка, квалифицирани техници ще посетят вашия обект и ще извършат монтажа. Доплащането е описано във всеки продукт и не включва допълнителни материали извън комплекта.
Магазин DIO Systems предлага професионален монтаж на предлаганите продукти за пречистване на вода и въздух. В общия случай, артикулите са специфични и за да се присъединят правилно към водопроводна система или да се позиционират по максимално добър начин, са необходими определени познания и опит.

При какви условия се извършва професионалния монтаж от DIO Systems

Монтажът от екипа на DIO Systems се извършва на територията на цяла България. При поръчката на всеки продукт имате опция да заявите монтаж, като цената на услугата се заплаща допълнително и е указана в описанието. Допълнителни материали и консуматива извън комплекта също не влизат в обявената цена. 

Същинският монтаж се извършва до 3 дни след извършване на доставка от квалифицирани специалисти от DIO Systems.

Как да заявите монтаж от DIO Systems

За да се възползвате от услугата за монтаж, попълнете предоставеното по-долу запитване за монтаж. Необходими са вашите имена, данни за контакт, населено място, вид на инсталацията, място за монтаж, както и всяка друга полезна информация, която можете да предоставите.

Ако не сте сигурни как да попълните някое от полетата, свържете се с екипа ни чрез телефона и имейла, указани в раздел “Контакти”.