МЕНЮ
Кошница

Филтри за вода


Двуколонна система за централно пречистване на водата от едри замърсители. Предназначена е за директно поставаяне на водопровода и е изработена от висококачествена ABS пластмаса. Входящите и изходящи изводи са месингови, с размери: 1/2", 3/4", 1"1. (PP) Полипропиленов филтър с пропускливост 5 микрон..
59,90лв.
Едноколонна система за централно пречистване на водата от едри замърсители. Предназначена е за директно поставяне на водопровода и е изработена от висококачествена PET пластмаса. Входящите и изходящи изводи са месингови, с размери: 1/2", 3/4", 1"Филтърни елементи:PP- 3.50 лв.(PP) Полипропиленов филт..
29,90лв.
Три-колонна система за централно пречистване на водата от неразтворени замърсители.Прозрачните колони позволяват лесно определяна степента на замърсяване, а входящите и изходящи изводи са месингови, с размер 1/2", 3/4" или 1"1. (PP) Полипропиленов филтър с пропускливост 1,5 или 20 микрона за премахв..
109,90лв.
Центробежният филтър Cintropur NW25 е висококачествен механичен филтър, който задържа всички неразтворени замърсители като песъчинки, ръжди, кал и тиня. След като се замърси, филтъра се почиства по 2 начина:1.  Благодарение на центробежен завихрител, по-голямата част от замърсителите се натрупв..
149,90лв.
Филтърна колона за монтаж към водопровода с кварцов пясък Zeosorb, на германския производител Watch Water GMBHКолоната с Кварцов пясък премахва всички едри замърсители като пясък, ръжда, тиня, кал, с размер над 10 микрона, които са способни да затлачат водопровода ви. Предимството пред филтрите е в ..
800,00лв.
Филтърна колона за монтаж към водопровода с Активен въглен Activesorb, на германския производител Watch Water GMBHКолоната с Активен въглен е ефективен метод за премахване на миризми, бактерии, спори и вируси във водата.Също така се използва за премахване на хлор и флуор разтворе..
1 100,00лв.
Филтърна колона за монтаж към водопровода с 28 литра Katalox Light смола за отнемане на желязо и манган. Колоната ще извършва автоматично обратно промиване на определен период от време.Katalox Light е смола, разработена специално за намаляване на количеството Желязо и Манган във водата.Произ..
999,90лв.
Колона за премахване на Нитрити и Нитрати от питейната вода.NITROTRAPP е смола на немския производител Watch Water, която е разработена специално за премахване на нитрити и нитрати от водата. NITROTRAPP е единствена по рода си смола за нитрати, която може да бъде регенерирана с NaCl от таблетир..
1 999,90лв.
Каната с вместимост 12 литра изпълнява 3 основни функции за водата:1. Филтриране от всички фини замърсители като песъчинки, ръжди, хлор, флуор, бактерии и други.2. Алкализиране на водата до 9.5 ph, което спомага за подържане на алкалния баланс на организма3. Минерализиране на водата чрез 4-те си Фил..
119,90лв.
Душ слушалка с двоен филтър- Филтър с витамин C и филтър с турмалин и зеолит.Дизайна подобрява на неръждаема стомана. Филтрирането на водата, с която се къпете е изключително важно за вашата коса и кожа. При къпане с нефилтрирана вода, след изсъхване, по косата и кожата ви остават калциеви и ма..
39,90лв.
Колонен филтър за централно пречистване на водата от песъчинки, ръжди и други неразтворени замърсители.Големия размер на колоната от 50 см позволява по-голям дебит, по-силно филтриране и по-дълъг интервал на обслужване. Предназначена е за директно поставаяне на водопровода и е изработена от вис..
59,90лв.
Двуколонна система за централно пречистване на водата от неразтворени замърсители.Големия размер на колоните от 50 см позволява по-голям дебит, по-силно филтриране и по-дълъг интервал на обслужване. Предназначена е за директно поставаяне на водопровода и е изработена от висококачествена PP пластмаса..
119,90лв.
Три-колонна система за централно пречистване на водата от неразтворени замърсители.Големия размер на колоните от 50 см позволява по-голям дебит, по-силно филтриране и по-дълъг интервал на обслужване. Предназначена е за директно поставаяне на водопровода и е изработена от висококачествена PP пла..
199,90лв.
Двуколонен филтър за чешма. Свързва се директно към батерията чрез преходник и ви предоставя основно пречистена вода чрез следните 2 степени:1. (PP) Полипропиленов филтър с пропускливост 5 микрона за премахване на едри замърсители2. (CTO) Филтър с пресован активен въглен за редуциране на хлор, мириз..
39,90лв.
Пречиствателят за вода Zoosen е едно от най-компактните и бързи решения за филтриране на водата в дома.5 компонентният филтър Zoosen премахва от чешмяната вода неприятния хлор, лошия вкус и миризмите, утайките, като ви дава по-чиста и по-добра на вкус вода за пиене, готвене и миене на плодове и зеле..
29,90лв.
Филтърът за душ се монтира на извода на смесителя към маркуча за душ. Стандартен размер 3/8" с вътрешна и външна резба.Степени на пречистване:1. Керамичен филтър за премахване на всички неразтворени замърсители до 0.2 микрона, като: Песъчинки, Ръжди, утайки, кал.2. Активен въглен, който редуцир..
29,90лв.
Автоматичния филтър за твърди частици ви осигурява безгрижно и надеждно филтриране на водата, без ангажименти по почистване или подмяна на филтри.Инсталацията е лесна и в комплекта са включени ППР преходници за тръба ф20, ф25 и ф32Филтърът се свързва към обратна вода и се настройва да се промива вед..
299,90лв.
Самопочистващия центробежен филтър пречиства твърди седиментни частици във водата, като: ПесъчинкиРъждаТиняКал ДругиСлед натрупване на замърсители във времето, отваряте кранчето на дъното на филтъра и ги източвате в канала (опционално свързване) или в кофа. По време на дренирането можете да вър..
99,90лв.
Самопочистващия центробежен филтър пречиства твърди седиментни частици във водата, като:ПесъчинкиРъждаТиняКал ДругиСлед натрупване на замърсители във времето, отваряте кранчето на дъното на филтъра и ги източвате в канала (опционално свързване) или в кофа. По време на източването можете да върт..
169,90лв.
Самопочистващия центробежен филтър пречиства твърди седиментни частици във водата, като:ПесъчинкиРъждаТиняКал ДругиПрепоръчваме неговото поставяне преди всички омекотителни инсталации, както и на централните водопроводи на Предприятия и Жилищни сгради.След натрупване на замърсители във времето,..
569,90лв.
Центробежният филтър Cintropur NW32 е висококачествен механичен филтър, който задържа всички неразтворени замърсители като песъчинки, ръжди, кал и тиня. След като се замърси, филтъра се почиства по 2 начина:1.  Благодарение на центробежен завихрител, по-голямата част от замърсителите се натрупв..
214,90лв.
Центробежният филтър Cintropur SL160 е компактен механичен филтър, който задържа всички неразтворени замърсители като песъчинки, ръжди, кал и тиня. Той е добър заместител на по-високия клас филтри за вода Cintropur NW, като има всички предимства с изключение на опцията за дрениране и поставяне на ма..
79,90лв.
Центробежният филтър Cintropur SL240 е висококачествен механичен филтър, който задържа всички неразтворени замърсители като песъчинки, ръжди, кал и тиня. Той е добър заместител на по-високия клас филтри за вода Cintropur NW, като има всички предимства с изключение на опцията за дрениране и поставяне..
99,90лв.
Центробежният филтър Cintropur SL240 е висококачествен механичен филтър, който задържа всички неразтворени замърсители като песъчинки, ръжди, кал и тиня. Той е добър заместител на по-високия клас филтри за вода Cintropur NW, като има всички предимства с изключение на опцията за дрениране и поставяне..
119,90лв.
Центробежният филтър Cintropur NW400 е висококачествен механичен филтър, който задържа всички неразтворени замърсители като песъчинки, ръжди, кал и тиня. Той е най-малкият от Индустриалната серия на Cintropur, и позволява максимален дебит до л/ч.След като се замърси, филтъра се почиства по 2 начина:..
499,90лв.
Центробежният филтър Cintropur NW500 е висококачествен механичен филтър, който задържа всички неразтворени замърсители като песъчинки, ръжди, кал и тиня. NW500 е част от Индустриалната серия на Cintropur, и позволява максимален дебит до 18000 л/ч. Препоръчваме поставянето на този филтър преди всички..
760,00лв.
Центробежният филтър Cintropur NW800 е висококачествен механичен филтър, който задържа всички неразтворени замърсители като песъчинки, ръжди, кал и тиня. Той е най-големия филтър от Индустриалната серия на Cintropur, и позволява максимален дебит до 32000 л/ч. Препоръчва се за централно водоснабдяван..
1 050,00лв.
Показани са от 1 до 27 от общо 27 резултата на (1 страници)