МЕНЮ
Кошница

Йонизатори за алкална вода

Йонизатор за вода – същност и значение

Йонизатор за вода наричаме уред, който има способността да разделя водата на алкална (йонизирана) и кисела. Основното му предназначение е свързано с пречистването, йонизирането, алкализирането и преструктурирането на чешмяната вода, за да може тя да се превърне в йонизирана такава с множество полезни и дори лечебни свойства. В стандартния йонизатор за вода се съдържат водни филтри, през които водата преминава, за да се осъществи нейното преобразуване в желаната форма. По-надолу ще ви разкажем малко повече за йонизираната вода и за преимуществата от нейната употреба. В допълнение, ще разберете защо закупуването на йонизатор за вода от DIO Systems е най-добрата опция за вас на пазара.

 

 

Йонизатор за вода – какви са ползите от употребата на йонизирана алкална вода?   

Употребата на йонизирана алкална вода, преминала през йонизатор за вода, носи множество ползи и преимущества за човешкото здраве. Ето най-съществените сред тях:


1.  Йонизатор за вода: Изпълнява ролята на антиоксидант – ако притежавате йонизатор за вода, ще имате възможност редовно да консумирате вода, която изиграе ролята на антиоксидант във вашето тяло. Антиоксидантите са вещества, чиято задача е да се борят с т.нар. свободни радикали – вредни съставки, които могат да постъпят в човешкия организъм посредством приеманата храна, въздуха и средата, на които сте изложени, цигарите, наличните наоколо токсични вещества и т.н. В този смисъл антиоксидантите са крайно необходими, за да ви предпазят от различни болести и зарази. Вашият йонизатор за вода ще ви позволи да приемате вода със силно отрицателен ОРП (окислително-редукционен потенциал) и алкално PH, действаща като ефективен унищожител на свободните радикали.  

2.    Йонизатор за вода: Хидратиране и забавяне на стареенето – научно доказано е, че излизащата от йонизатор за вода алкална или йонизирана вода много по-добре се абсорбира от клетките и съответно повишава степента на хидратация на човешкия организъм. В допълнение, тази вода успешно спомага за забавяне процесите на стареене. Истината е, че въпросните процеси се стимулират от наличието на високи количества токсини в организма, за премахването на които ще ви бъде от полза именно приемането на вода, преминала през филтрите на качествен йонизатор за вода.

3.    Йонизатор за вода: Борба с наднорменото тегло – закупуването на йонизатор за вода е също така значима инвестиция в борбата с наднорменото тегло. Намаляването на киселините в тялото, предизвикано от йонизираната алкална вода, води и до ограничаване в броя на мастните клетки. Така че ако имате проблеми с излишни килограми и сте готови да изпробвате различни методи за загуба на тегло, определено ви съветваме да си купите качествен и надежден йонизатор за вода.

4.    Йонизатор за вода: Противодействие на акне и кожни екземи – инвестицията в йонизатор за вода ще бъде чудесен начин за противодействие на акне и кожни екземи. Интересното е, че за тази цел трябва да използвате не йонизираната алкална вода, а отпадъчната кисела такава, излизаща от вашия йонизатор за вода. Тя е доказано ефективна, когато става въпрос за възпиране действието на вредни бактерии и микроорганизми, както и на протичащи в човешкото тяло възпалителни процеси. Сред приложенията, за които бихте могли да я използвате, са противодействие на акне и кожни екземи, гаргара на устата и почистване на всякакви предмети, докосващи се до вас.


Защо да закупите йонизатор за вода от DIO Systems? 

DIO Systems е вносител и дистрибутор на пречистватели за вода, които можете да използвате както в своя дом, така и на работното си място. Ние ви предлагаме първокласни артикули от категория „Йонизатор за вода“, принадлежащи към каталога на популярната и реномирана марка DIO ION. Вижте няколко основателни причини да закупите от нас йонизатор за вода DIO ION:

 

Йонизатор за вода от DIO Systems: Ефективен механизъм - йонизатор за вода DIO ION работи по ефективен механизъм за пречистване и йонизиране на водата, съобразен с най-новите изисквания и стандарти в сферата. 4 филтъра се грижат за предварителното пречистване на водата и премахването от нея на хлор, тежки метали и бактерии. Следват самите процеси по йонизиране и алкализиране, за чието осъществяване водата преминава през 7 или 11 електролитни плочи от титан с платинено покритие. В резултат се получават алкална вода с отрицателно ОРП и висок PH индекс, както и киселинна вода с положително ОРП и нисък PH индекс.

 

Йонизатор за вода от DIO Systems: Гаранции и лесна поддръжка – всеки йонизатор за вода DIO ION върви с 2 години гаранция. Гаранция, която е още едно доказателство за неговото качество, надеждност и устойчивост във времето. В допълнение, няма да имате никакви проблеми с поддръжката на вашия йонизатор за вода. Когато се налага смяна на филтрите, на дисплея на съответния йонизатор за вода се изписва специално съобщение, подсещащо ви да го направите. Самата смяна е изключително лесна и отнема не повече от 1-2 минути.

 

Йонизатор за вода от DIO Systems: Компактни уреди с модерни дизайни – уредите от категория „Йонизатор за вода“ на  DIO ION са леки, компактни и лесно преносими. Освен това те са с елегантни и модерни дизайни, които биха се вписали по най-добрия начин в облика и атмосферата на вашата кухня.

 

Йонизатор за вода от DIO Systems: Достъпни цени – когато става въпрос за йонизатор за вода, можете напълно да разчитате на екипа на DIO Systems да ви предостави възможно най-конкурентни и достъпни цени. Ние сме наясно с тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на средностатистическия потребител у нас. Поради тази причина се стараем да предлагаме уреди на цени, които биха позволили на максимално широк кръг от потребители да си ги закупят и да се сдобият с ефективна домашна система за пречистване на вода. 

 

Йонизатор за вода от DIO Systems: Професионална консултация – ако  имате нужда от професионална консултация относно покупката на йонизатор за вода или даден аспект от последващата му употреба, не се колебайте да се свържете с екипа на DIO Systems. По телефон или имейл ние ще отговорим на въпросите ви и ще ви дадем цялата информация, която ви е необходима за набелязания йонизатор за вода.

Бутилката за водородна вода е изключително удобна за пътуване, за ползване в офиса или по време на спорт. Поради компактните си размери се събира лесно предназначени за бутилки отделения (в кола или в чанта). Работи с батерия, като с едно зареждане бутилката може да зареди 40-50 порции водород. Вмес..
149,90лв.
Характеристики:Ниска консумация на енергия, висока ефективностВисоко ниво на обогатяване с молекулярен водородЙонизатор на вода – обогатява водата с отрицателни водородни йониЧувствителни бутони и автоматично самопочистванеЕлектролиза с висока мощност, ниска консумация на енергияПродуктът използва н..
139,90лв.
Каната за водородна вода произвежда обогатена с молекулярен водород вода, който към момента е най-мощният антиоксидант познат на науката. Активният молекулярен водород неутрализира свободните радикали, подобрява кръвообращението, алкализира артериалната кръв, има антиейджинг ефект, подобрява имуните..
284,90лв.
Йонизатор за вода Crewelter, Бял, 9 електролитни платки, 11.5Ph, ORP -850mv, Водородна вода 1600ppb Йонизатор за вода Crewelter, Бял, 9 електролитни платки, 11.5Ph, ORP -850mv, Водородна вода 1600ppb
Промоция Ново
Йонизатора за вода Crewelter е произведен в Южна Корея и постига качеството и показателите на най-високия клас Йонизатори от всички световно-известни марки. Подобно на доста уреди съдържа 9 Електролитни платки, произведени от Титан с платинено покритие, но размера им е всяка. Това позволява стабилно..
2 750,00лв. 2 400,00лв.
Йонизатор за вода Crewelter, Сребърен, 9 електролитни платки, 11.5Ph, ORP -850mv, Водородна вода 1600ppb Йонизатор за вода Crewelter, Сребърен, 9 електролитни платки, 11.5Ph, ORP -850mv, Водородна вода 1600ppb
Промоция Ново
Йонизатора за вода Crewelter е произведен в Южна Корея и постига качеството и показателите на най-високия клас Йонизатори от всички световно-известни марки. Подобно на доста уреди съдържа 9 Електролитни платки, произведени от Титан с платинено покритие, но размера им е всяка. Това позволява стабилно..
2 750,00лв. 2 400,00лв.
Йонизатор за вода Crewelter, Черен, 9 електролитни платки, 11.5Ph, ORP -850mv, Водородна вода 1600ppb Йонизатор за вода Crewelter, Черен, 9 електролитни платки, 11.5Ph, ORP -850mv, Водородна вода 1600ppb
Промоция Ново
Йонизатора за вода Crewelter е произведен в Южна Корея и постига качеството и показателите на най-високия клас Йонизатори от всички световно-известни марки. Подобно на доста уреди съдържа 9 Електролитни платки, произведени от Титан с платинено покритие, но размера им е всяка. Това позволява стабилно..
2 750,00лв. 2 400,00лв.
Йонизатор За Вода DIO AL-8, 7 електролитни плочи Йонизатор За Вода DIO AL-8, 7 електролитни плочи
Промоция
Йонизаторите за вода от гамата DIO ION, пречистват, йонизират, алкализират и преструктурират чешмяната вода. Те използват 6 степенна система за пре-филтриране и са създадени с най-висококачествените Титаниеви електролитни плочи с Платинено покритие. DIO ION се отличават с:Модерен дизайнДо 8 режима н..
1 599,90лв. 1 350,00лв.
Йонизатор За Алкална Вода DIO AL-11, 11 електролитни плочи Йонизатор За Алкална Вода DIO AL-11, 11 електролитни плочи
Промоция
Йонизаторите за вода от гамата DIO ION, пречистват, йонизират, алкализират и преструкторират чешмяната вода. Те използват 6 степенна система за пре-филтриране и са създадени с най-висококачествените Титаниеви електролитни плочи с Платинено покритие. DIO ION се отличават с:Модерен дизайнДо 8 режима н..
2 300,00лв. 1 640,00лв.
Машина за водородна вода DIO Hydrogen за директно свързване към водопровода. Поставя се върху плота на вашата кухня и се свързва, чрез елегантното кранче от комплекта. Тя може да произведе голямо количество вода (до 3 литра в минута), обогатена с водород до 1450 ppb, една от най-високите концентраци..
1 099,90лв.
Спортната бутилка IonLife е удобен начин да получите и пренасяте чиста Алкална вода през целия ден. Бутилката работи като налеете 400 мл вода и изчакате 10 минути филтърът да абсорбира замърсителите, да алкализира и да йонизира водата. Нано-филтърът е произведен по най-новата технология и действа ка..
39,90лв.
PH метъра е уред за измерване на водата, с който се определя дали тя е PH киселинна, неутрална или алкална. PH метъра работи в диапазона от 0 до 14 PH, което също е цялата скала.Точността на измерване е 0.01Какво е включено в комплекта:PH метърКапачка3 пакетчета прах за калиброване на PH 4.00, 6.86,..
23,90лв.
Термо бутилка С Йонизиращ Нано-Филтър IonLife От Неръждаема Стомана Термо бутилка С Йонизиращ Нано-Филтър IonLife От Неръждаема Стомана
Промоция
Спортната термо бутилка IonLife е удобен начин да получите и пренасяте чиста вода през целия ден. Бутилката работи като налеете 500 мл чешмяна вода и изчакате 10 минути фитърът да абсорбира всички замърсители и да йонизира водата. Нано-филтърът е произведен по най-новата технология и действа като:Пр..
89,00лв. 59,90лв.
Батерия за Йонизатор Crewelter Батерия за Йонизатор Crewelter
Ново
Батерията позволява напълно скрит под мивката монтаж на йонизатори за вода Crewelter. Изработена е изцяло от неръждаема стомана. Бутоните и индикатора позволяват включване на уреда и избиране на желаната от вас степен на алкализация.Свързва се към йонизатора с 2 маркуча 1/4 и ел. кабелРазм..
699,90лв.
Показани са от 1 до 13 от общо 13 резултата на (1 страници)