МЕНЮ
Кошница

Йонизатори за алкална вода

Йонизатор за вода – същност и значение

Йонизатор за вода наричаме уред, който има способността да разделя водата на алкална (йонизирана) и кисела. Основното му предназначение е свързано с пречистването, йонизирането, алкализирането и преструктурирането на чешмяната вода, за да може тя да се превърне в йонизирана такава с множество полезни и дори лечебни свойства. В стандартния йонизатор за вода се съдържат водни филтри, през които водата преминава, за да се осъществи нейното преобразуване в желаната форма. По-надолу ще ви разкажем малко повече за йонизираната вода и за преимуществата от нейната употреба. В допълнение, ще разберете защо закупуването на йонизатор за вода от DIO Systems е най-добрата опция за вас на пазара.

 

 

Йонизатор за вода – какви са ползите от употребата на йонизирана алкална вода?   

Употребата на йонизирана алкална вода, преминала през йонизатор за вода, носи множество ползи и преимущества за човешкото здраве. Ето най-съществените сред тях:


1.  Йонизатор за вода: Изпълнява ролята на антиоксидант – ако притежавате йонизатор за вода, ще имате възможност редовно да консумирате вода, която изиграе ролята на антиоксидант във вашето тяло. Антиоксидантите са вещества, чиято задача е да се борят с т.нар. свободни радикали – вредни съставки, които могат да постъпят в човешкия организъм посредством приеманата храна, въздуха и средата, на които сте изложени, цигарите, наличните наоколо токсични вещества и т.н. В този смисъл антиоксидантите са крайно необходими, за да ви предпазят от различни болести и зарази. Вашият йонизатор за вода ще ви позволи да приемате вода със силно отрицателен ОРП (окислително-редукционен потенциал) и алкално PH, действаща като ефективен унищожител на свободните радикали.  

2.    Йонизатор за вода: Хидратиране и забавяне на стареенето – научно доказано е, че излизащата от йонизатор за вода алкална или йонизирана вода много по-добре се абсорбира от клетките и съответно повишава степента на хидратация на човешкия организъм. В допълнение, тази вода успешно спомага за забавяне процесите на стареене. Истината е, че въпросните процеси се стимулират от наличието на високи количества токсини в организма, за премахването на които ще ви бъде от полза именно приемането на вода, преминала през филтрите на качествен йонизатор за вода.

3.    Йонизатор за вода: Борба с наднорменото тегло – закупуването на йонизатор за вода е също така значима инвестиция в борбата с наднорменото тегло. Намаляването на киселините в тялото, предизвикано от йонизираната алкална вода, води и до ограничаване в броя на мастните клетки. Така че ако имате проблеми с излишни килограми и сте готови да изпробвате различни методи за загуба на тегло, определено ви съветваме да си купите качествен и надежден йонизатор за вода.

4.    Йонизатор за вода: Противодействие на акне и кожни екземи – инвестицията в йонизатор за вода ще бъде чудесен начин за противодействие на акне и кожни екземи. Интересното е, че за тази цел трябва да използвате не йонизираната алкална вода, а отпадъчната кисела такава, излизаща от вашия йонизатор за вода. Тя е доказано ефективна, когато става въпрос за възпиране действието на вредни бактерии и микроорганизми, както и на протичащи в човешкото тяло възпалителни процеси. Сред приложенията, за които бихте могли да я използвате, са противодействие на акне и кожни екземи, гаргара на устата и почистване на всякакви предмети, докосващи се до вас.


Защо да закупите йонизатор за вода от DIO Systems? 

DIO Systems е вносител и дистрибутор на пречистватели за вода, които можете да използвате както в своя дом, така и на работното си място. Ние ви предлагаме първокласни артикули от категория „Йонизатор за вода“, принадлежащи към каталога на популярната и реномирана марка DIO ION. Вижте няколко основателни причини да закупите от нас йонизатор за вода DIO ION:

 

Йонизатор за вода от DIO Systems: Ефективен механизъм - йонизатор за вода DIO ION работи по ефективен механизъм за пречистване и йонизиране на водата, съобразен с най-новите изисквания и стандарти в сферата. 4 филтъра се грижат за предварителното пречистване на водата и премахването от нея на хлор, тежки метали и бактерии. Следват самите процеси по йонизиране и алкализиране, за чието осъществяване водата преминава през 7 или 11 електролитни плочи от титан с платинено покритие. В резултат се получават алкална вода с отрицателно ОРП и висок PH индекс, както и киселинна вода с положително ОРП и нисък PH индекс.

 

Йонизатор за вода от DIO Systems: Гаранции и лесна поддръжка – всеки йонизатор за вода DIO ION върви с 2 години гаранция. Гаранция, която е още едно доказателство за неговото качество, надеждност и устойчивост във времето. В допълнение, няма да имате никакви проблеми с поддръжката на вашия йонизатор за вода. Когато се налага смяна на филтрите, на дисплея на съответния йонизатор за вода се изписва специално съобщение, подсещащо ви да го направите. Самата смяна е изключително лесна и отнема не повече от 1-2 минути.

 

Йонизатор за вода от DIO Systems: Компактни уреди с модерни дизайни – уредите от категория „Йонизатор за вода“ на  DIO ION са леки, компактни и лесно преносими. Освен това те са с елегантни и модерни дизайни, които биха се вписали по най-добрия начин в облика и атмосферата на вашата кухня.

 

Йонизатор за вода от DIO Systems: Достъпни цени – когато става въпрос за йонизатор за вода, можете напълно да разчитате на екипа на DIO Systems да ви предостави възможно най-конкурентни и достъпни цени. Ние сме наясно с тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на средностатистическия потребител у нас. Поради тази причина се стараем да предлагаме уреди на цени, които биха позволили на максимално широк кръг от потребители да си ги закупят и да се сдобият с ефективна домашна система за пречистване на вода. 

 

Йонизатор за вода от DIO Systems: Професионална консултация – ако  имате нужда от професионална консултация относно покупката на йонизатор за вода или даден аспект от последващата му употреба, не се колебайте да се свържете с екипа на DIO Systems. По телефон или имейл ние ще отговорим на въпросите ви и ще ви дадем цялата информация, която ви е необходима за набелязания йонизатор за вода.

Бутилката за водородна вода е изключително удобна за пътуване, за ползване в офиса или по време на спорт. Поради компактните си размери се събира лесно в предназначени за бутилки отделения (в кола или в чанта). Работи с батерия, като с едно зареждане бутилката може да зареди 40-50 порции водород. Вм..
149,90лв.
Характеристики:Ниска консумация на енергия, висока ефективностВисоко ниво на обогатяване с молекулярен водородЙонизатор на вода – обогатява водата с отрицателни водородни йониЧувствителни бутони и автоматично самопочистванеЕлектролиза с висока мощност, ниска консумация на енергияПродуктът използва н..
139,90лв.
Кана за водородна вода DIO, 1200 ppb, 2500 мл, Алкализиращ филтър, Магнетична функция Кана за водородна вода DIO, 1200 ppb, 2500 мл, Алкализиращ филтър, Магнетична функция
Ново
Каната за водородна вода DIO e един от най-достъпните продукти за създаване на водородна вода в домашни условия. Нейната вместимост от 2.5 литра ви осигорява здравословна водородна вода за цялото семейство, а при нужда от малко количество можете да заредите само 600 мл вода. Препоръчваме каната да с..
279,90лв.
Каната за водородна вода произвежда обогатена с молекулярен водород вода, който към момента е най-мощният антиоксидант познат на науката. Активният молекулярен водород неутрализира свободните радикали, подобрява кръвообращението, алкализира артериалната кръв, има антиейджинг ефект, подобрява имуните..
284,90лв.
Йонизаторът за вода Crewelter е висок клас йонизатор за пречистване, алкализиране, йонизиране и преструктуриране на водата. Той се предлага в 3 цвята: Бял, Сребърен и Черен.Той е произведен в Южна Корея и благодарение на своите 9 електролитни плочи, създадени от титан с платинено покритие, постига е..
2 750,00лв.
Йонизаторът за вода Crewelter е висок клас йонизатор за пречистване, алкализиране, йонизиране и преструктуриране на водата. Той се предлага в 3 цвята: Бял, Сребърен и Черен.Той е произведен в Южна Корея и благодарение на своите 9 електролитни плочи, създадени от титан с платинено покритие, постига е..
2 750,00лв.
Йонизаторът за вода Crewelter е висок клас йонизатор за пречистване, алкализиране, йонизиране и преструктуриране на водата. Той се предлага в 3 цвята: Бял, Сребърен и Черен.Той е произведен в Южна Корея и благодарение на своите 9 електролитни плочи, създадени от титан с платинено покритие, постига е..
2 750,00лв.
Йонизатор За Вода DIO AL-8, 7 електролитни плочи Йонизатор За Вода DIO AL-8, 7 електролитни плочи
Промоция
Йонизаторите за вода от гамата DIO ION, пречистват, йонизират, алкализират и преструктурират чешмяната вода. Те използват 6 степенна система за пре-филтриране и са създадени с най-висококачествените Титаниеви електролитни плочи с Платинено покритие. DIO ION се отличават с:Модерен дизайнДо 8 режима н..
1 599,90лв. 1 350,00лв.
Йонизатор за вода MEDIQUA, 9 електролитни плочи, 11.5ph, -850 ORP, Водородна вода 1600 ppb Йонизатор за вода MEDIQUA, 9 електролитни плочи, 11.5ph, -850 ORP, Водородна вода 1600 ppb
Промоция Ново
Йонизаторът за вода MEDIQUA е най-високия клас машина за пречистване, йонизиране и създаване на водородна вода. Той е произведен в Южна Корея и благодарение на своите 9 електролитни плочи, създадени от титан с платинено покритие, постига едни от най-високите показатели на пазара. Алкализира на водат..
3 300,00лв. 3 100,00лв.
Йонизаторите за вода от гамата DIO ION, пречистват, йонизират, алкализират и преструкторират чешмяната вода. Те използват 6 степенна система за пре-филтриране и са създадени с най-висококачествените Титаниеви електролитни плочи с Платинено покритие. DIO ION се отличават с:Модерен дизайнДо 8 режима н..
1 900,00лв.
Машина за водородна вода DIO Hydrogen за директно свързване към водопровода. Поставя се върху плота на вашата кухня и се свързва, чрез елегантното кранче от комплекта. Тя може да произведе голямо количество вода (до 3 литра в минута), обогатена с водород до 1450 ppb, една от най-високите концентраци..
1 099,90лв.
Спортната бутилка IonLife е удобен начин да получите и пренасяте чиста Алкална вода през целия ден. Бутилката работи като налеете 400 мл вода и изчакате 10 минути филтърът да абсорбира замърсителите, да алкализира и да йонизира водата. Нано-филтърът е произведен по най-новата технология и действа ка..
39,90лв.
Термо бутилка С Йонизиращ Нано-Филтър IonLife От Неръждаема Стомана Термо бутилка С Йонизиращ Нано-Филтър IonLife От Неръждаема Стомана
Промоция
Спортната термо бутилка IonLife е удобен начин да получите и пренасяте чиста вода през целия ден. Бутилката работи като налеете 500 мл чешмяна вода и изчакате 10 минути фитърът да абсорбира всички замърсители и да йонизира водата. Нано-филтърът е произведен по най-новата технология и действа като:Пр..
89,00лв. 59,90лв.
Машина за Водородна вода с Обратна осмоза и Нагряване DIO ROHG, 3в1, 1150ppb, Машина за Водородна вода с Обратна осмоза и Нагряване DIO ROHG, 3в1, 1150ppb,
Ново
Машината DIO ROHG е комбиниран уред 3 в 1, който извършва следните функции:1. Пречиства водата чрез 6 степенна система с обратна осмоза и UV стерилизация2. Създава водородна вода с наситеност до 1150 ppb, ORP -550 и PH 93. Нагрява водата по избор на 5 степени  до 99 градуса.Основното предимство..
849,90лв.
Каната с вместимост 12 литра изпълнява 3 основни функции за водата:1. Филтриране от всички фини замърсители като песъчинки, ръжди, хлор, флуор, нитрати, бактерии и други.2. Алкализиране на водата до 9.5 ph, което спомага за подържане на алкалния баланс на организма3. Минерализиране на водата чрез 4-..
119,90лв.
PH метъра е уред за измерване на водата, с който се определя дали тя е PH киселинна, неутрална или алкална. PH метъра работи в диапазона от 0 до 14 PH, което също е цялата скала.Точността на измерване е 0.01Какво е включено в комплекта:PH метърКапачка2 пакетчета прах за калиброване на PH 4.00, 6.86К..
29,90лв.
Батерията позволява напълно скрит под мивката монтаж на йонизатори за вода Crewelter. Изработена е изцяло от неръждаема стомана. Бутоните и индикатора позволяват включване на уреда и избиране на желаната от вас степен на алкализация.Свързва се към йонизатора с 2 маркуча 1/4 и ел. кабелРазм..
699,90лв.
Показани са от 1 до 17 от общо 17 резултата на (1 страници)