МЕНЮ
Кошница

Резервни филтри за вода

Полипропиленов филтър за песъчинки, ръжди и други твърди частици във водата. Размер: 25 сантиметра (10 инча)Избор между 1 um,  5 um и 20 um1 микрон се препоръчва за системи с обратна осмоза5 микрона се препоръчват за колонни филтри преди омекотител за вода20 микрона филтър се поставя за улавяне..
2,90лв.
Филтър с пресован активен въглен за премахване на хлор, флуор, бактерии, микроорганизми и пестицидиПоставя се като 3-та степен в система за обратна осмоза или като 2-ра степен в Двуколонен филтърСтандартен 10", 25 см..
4,70лв.
Филтър с активен въглен T33 за подобряване на вкуса и мириса на вода от обратна осмозаИзползва се като 4-та или 5-та степен на пречистване при система за обратна осмозаПредлага  в 2 варианта:1. с пинове- когато връзката към филтъра е фитинг с бърза връзка (най-често коляно с 2 бързи връзки от д..
6,00лв.
Филтър с гранулиран активен въглен GACСпира преинаването на бактерии, хлор, флуор, остатъчни вещества от торове, пестициди и други препарати, съдържани във водоизточника.Поставя се като 2-ра степен  в система с  обратна осмоза..
7,50лв.
Резервен филтър за бутилка Ionlife
Ново
Резервен йонизиращ филтър за бутилка IonlifeПрепоръчваме подмяна на всеки 200 литра вода..
9,90лв.
Резервен филтър за Йонизатор Резервен филтър за Йонизатор
Ново
Резервен филтър за йонизатор за вода.Моля изберете типа от снимките...
49,90лв.
Резервен филтър за Йонизатор Crewelter 1
Ново
1-ви филтър за Йонизатори за вода CrewelterПремахва песъчинки, ръжди, утайки и други едри неразтворени замърсители от водата...
99,90лв.
Резервен филтър за йонизатор Crewelter 2
Ново
2-ри филтър за Йонизатори за вода Crewelter.За премахване на хлор, флуор, бактерии, пестициди и тежки метали от водата...
99,90лв.
Филтър за кана за водородна вода Biogenis
Ново
Алкализиращ и минерализиращ филтър за машина за водородна вода BIOGENIS.Препоръчителен срок за подмяна: 6 месеца..
25,00лв.
Филтър за вода, Минерализатор
Ново
Минерализиращ филтър за системи с обратна осмоза и диспенсъри с обратна осмоза.Монтира се с бързи връзкиПрепоръчваме подмяна на всеки 12 месеца..
23,90лв.
Показани са от 1 до 10 от общо 10 резултата на (1 страници)