МЕНЮ
Кошница

Резервни филтри за вода

5-компонентният филтър Zoosen премахва от чешмяната вода неприятния хлор, лошия вкус и миризмите, утайките и варовичните съединения, като ви дава по-чиста и по-добра на вкус вода за пиене, готвене и миене на плодове и зеленчуци. В допълнение, слоя с активен въглен премахва 99% от бактериите.Филтърът..
7,90лв.
Алкализиращ и минерализиращ филтър за машина за водородна вода BIOGENIS и DIO HGПрепоръчителен срок за подмяна: 6 месеца..
19,90лв.
Полипропиленов филтър за песъчинки, ръжди и други твърди частици във водата. Размер: 25 сантиметра (10 инча)Избор между 1 um,  5 um и 20 um1 микрон се препоръчва за системи с обратна осмоза5 микрона се препоръчват за колонни филтри преди омекотител за вода20 микрона филтър се поставя за улавяне..
3,40лв.
Филтър с пресован активен въглен за премахване на хлор, флуор, бактерии, микроорганизми и пестицидиПоставя се като 3-та степен в система за обратна осмоза или като 2-ра степен в Двуколонен филтърСтандартен 10", 25 см..
5,40лв.
Филтър с активен въглен T33 за подобряване на вкуса и мириса на вода от обратна осмозаИзползва се като 4-та или 5-та степен на пречистване при система за обратна осмозаПредлага  в 2 варианта:1. с пинове- когато връзката към филтъра е фитинг с бърза връзка (най-често коляно с 2 бързи връзки от д..
6,00лв.
Филтър с гранулиран активен въглен GACСпира преинаването на бактерии, хлор, флуор, остатъчни вещества от торове, пестициди и други препарати, съдържани във водоизточника.Поставя се като 2-ра степен  в система с  обратна осмоза..
7,50лв.
Резервен йонизиращ филтър за бутилка IonlifeПрепоръчваме подмяна на всеки 200 литра вода..
9,90лв.
Резервен филтър за йонизатор за вода.Моля изберете типа от снимките...
49,90лв.
1-ви филтър за Йонизатори за вода CrewelterПремахва песъчинки, ръжди, утайки и други едри неразтворени замърсители от водата...
99,90лв.
2-ри филтър за Йонизатори за вода Crewelter.За премахване на хлор, флуор, бактерии, пестициди и тежки метали от водата...
99,90лв.
Резервна мембрана за диспенсър с обратна осмоза. Препоръчваме подмяна на всеки 18 месеца...
60,00лв.
Минерализиращ филтър за системи с обратна осмоза и диспенсъри с обратна осмоза.Монтира се с бързи връзкиПрепоръчваме подмяна на всеки 12 месеца..
23,90лв.
Показани са от 1 до 12 от общо 12 резултата на (1 страници)