МЕНЮ
Кошница

Части и филтри за обратна осмоза

Смесителя за вода 3 в 1 е добро решение за монтаж на система система с обратна осмоза без да се пробива допълнителен отвор в мивката или плота.Смесителя е изработен изцяло от неръждаема стомана 304 и използва стандартен отвор за плот с диаметър 35 мм. Може да се завърта на 360 градуса.Дясната ръкохв..
159,90лв.
Филтър с пресован активен въглен за премахване на хлор, флуор, бактерии, микроорганизми и пестицидиПоставя се като 3-та степен в система за обратна осмоза или като 2-ра степен в Двуколонен филтърСтандартен 10", 25 см..
5,40лв.
Филтър с активен въглен T33 за подобряване на вкуса и мириса на вода от обратна осмозаИзползва се като 4-та или 5-та степен на пречистване при система за обратна осмозаПредлага  в 2 варианта:1. с пинове- когато връзката към филтъра е фитинг с бърза връзка (най-често коляно с 2 бързи връзки от д..
6,00лв.
Комплект резервни филтри за системи с обратна осмоза, съвместими със всички системи с 25 сантиметрови филтриКомплекта съдържа:Полипропиленов филтър с пропускливост 1 микронФилтър с гранулиран активен въглен Филтър с пресован активен въгленТ33 Постфилтър с фин активен въгленПрепоръчителен срок з..
25,90лв.
Мембрана с ултрафилтрация (UF)Препоръчителен срок за подмяна: 12-18 месецаПредлага се в отворен тип, за поставяне в корпус за мембрана, както и в затворен тип. Той се поръчва, когато филтъра е капсулован.Останалите филтри за DIO UF, можете да поръчате чрез следния линк, или чрез добавяне на опцията ..
19,90лв.
Резервен филтър с активен въглен за диспенсър CTO, втора степен на пречистванеПървата фаза е полипропиленов филтър с пропускливост 5 микрона. Той премахва всички едри замърсители, като: ръжди,варовични съединения, песъчинки, утайки и други.Втората степен е филтър с активен въглен, който спира преина..
15,00лв.
Резервен филтър за диспенсър PP, Първа степен на пречистванеПървата фаза е полипропиленов филтър с пропускливост 5 микрона. Той премахва всички едри замърсители, като: ръжди, варовични съединения, песъчинки, утайки и други.Втората степен е филтър с активен въглен, който спира преинаването на бактери..
10,00лв.
Резервен филтър за диспенсър T33, Четвърта фаза.Препоръчителен срок за подмяна: 6 месецаПървата фаза е полипропиленов филтър с пропускливост 5 микрона. Той премахва всички едри замърсители, като: ръжди, варовични съединения, песъчинки, утайки и други.Втората степен е филтър с активен въглен, който с..
15,00лв.
Минерализиращ филтър за системи с обратна осмоза и диспенсъри с обратна осмоза.Монтира се с бързи връзкиПрепоръчваме подмяна на всеки 12 месеца..
23,90лв.
Батерия за пречиствна вода със стилен дизайн, за монтаж на плот или на мивка.Вход 1/4"За свързване с бърза връзкаЗавърта се на 360 градусаБатерията е включена в комплекта на всички системи с обратна осмозаРазмери: Височина от плот: 255 ммШирочина в горната си част: 130 мм Широчина на основ..
29,90лв.
Батерия за обратна осмоза, Черна
Ново
Батерия за пречиствна вода със стилен дизайн, за монтаж на плот или на мивка.Вход 1/2"За свързване с бърза връзкаЗавърта се на 360 градусаОтвор за монтаж: 20-22 ммРазмери: Височина от плот: 295 ммШирочина в горната си част: 135 мм Широчина на основа: 65 ммОбща височина: 335 ммДължина на ре..
39,90лв.
Ключ 2в1, за колонни филтри 10" и за корпус за мембрана с обратна осмоза..
6,90лв.
Батерия за обратна осмоза, Двойна, Неръждаема стомана
Ново
Батерия за пречиствна вода със стилен дизайн, за монтаж на плот или на мивка. Двойния вход позволява включване на пречистена вода със и без минерализация.Вход 2 бр. по 1/4"За свързване с бърза връзкаЗавърта се на 360 градусаОтвор за монтаж: 28-32 ммРазмери: Височина от плот: 295 ммШирочина в го..
39,90лв.
Ключ за отваряне на стандартни колонни филтри 10 inch (25см)..
5,90лв.
Ключ за отваряне на корпус за мембрана 1812, 75G..
5,90лв.
Корпус за стандартна мембрана с обратна озмоза 1812 (75 G).За най-разпространения вид домашни системи с обратна осмозаИзводите са за фитинги с резба 1/4 3 извода за входяща, чиста и изходяща вода:Самостоятелния извод на капачката е за входяща необработена водаПо-близкия до средата от двойката и..
39,90лв.
Част за осмоза , спирателен кран, 1/4 резба-1/4 с гайка, за маркуч 1/4..
5,90лв.
Клапан за ограничаване на дебита, еднопосочен..
10,00лв.
Кранче за разширителен съд.Резба 1/4 женска, бърза връзка за маркуч 1/4Как работи бързата връзка?1.Свързване на маркуч:Премахнете синята скобаНатиснете маркуча силно към връзката, докат влезе напълноИздърпайте маркуча назад и поставете синята скоба в образувалата се фуга между пръстена и основната ч..
4,90лв.
Мембрана с обратна осмоза 75G за всички домакински модели.Препоръчителен срок за смяна: 18 месеца..
49,90лв.
Преход за хладилник 1/4-женска резба 1/2Използва се за свързване на филтри към хладилник или мека връзка на смесител..
2,90лв.
Раздвуител за осмоза с бързи връзки.За 1/4 маркучКак работи бързата връзка?1.Свързване на маркуч:Премахнете синята скобаНатиснете маркуча силно към връзката, докат влезе напълноИздърпайте маркуча назад и поставете синята скоба в образувалата се фуга между пръстена и основната част на фитинга. (синят..
2,00лв.
Разширителен съд от Полипропилен за система с обратна осмоза.Вместимост 3.2 ГалонаРеална вместимост: 7-9 литраВинтил за регулиране на наляганетоНе е включено кранче...
39,90лв.
Разширителен съд от Неръждаема стомана 304 за система с обратна осмоза.Вместимост 3.2 ГалонаРеална вместимост: 7-9 литраВинтил за регулиране на наляганетоНе е включено кранче...
79,90лв.
Скоба за бързо връзване на обратна вода към сифона.Начин на монтаж:1.Направете 6 милиметров отвор в тръбата на сифона2. Поставете черното оплътнение на отвора3.Сложете скобата, като 6.35 милиметорвия отвор трябва да е ориентиран точно към отвора в тръбата4. Затегнете двата болта добре5. Поставете 1/..
5,90лв.
Предлагаме различни видове Скоби за монтажГолям захват (Г)- 60ммМалък захват (М)-48ммМоля изберете вид на скобата от менюто. При избор на няколко вида, моля добавете продуктите в количката на няколко пъти, един след друг с различните опции...
4,90лв.
Аларма за теч за система с обратна осмоза. Монтира се на дъното на шкафа и с 2 бързи връзки се свързва преди входа на системата с обратна осмоза.При евентуален случай на теч, таблетката в алармата се надува и спира потока на вода към системата.В комплекта са включени 3 таблетки..
9,90лв.
Част за осмоза 1/4-3/8За преход от 1/4" към 3/8" маркучБързи връзкиКак работи бързата връзка?1.Свързване на маркуч:Премахнете синята скобаНатиснете маркуча силно към връзката, докат влезе напълноИздърпайте маркуча назад и поставете синята скоба в образувалата се фуга между пръстена и основната част ..
3,90лв.
Част за осмоза 1/4 бърза връзка към 1/4 женска резбаКак работи бързата връзка?1.Свързване на маркуч:Премахнете синята скобаНатиснете маркуча силно към връзката, докат влезе напълноИздърпайте маркуча назад и поставете синята скоба в образувалата се фуга между пръстена и основната част на фитинга. (си..
2,50лв.
Фитинг за осмоза, резба 1/4 към 1/4 бърза връзкаЕднопътна, безвъзвратна, с посока към бързата връзкаИзплозва се само за места, където не трябва да се връща вода, например изхода за обратна вода от мембраната с обратна осмозаКак работи бързата връзка?1.Свързване на маркуч:Премахнете синята скобаНатис..
2,90лв.
Част за осмоза бърза връзка 1/4 към резба 3/8, женскаКак работи бързата връзка?1.Свързване на маркуч:Премахнете синята скобаНатиснете маркуча силно към връзката, докат влезе напълноИздърпайте маркуча назад и поставете синята скоба в образувалата се фуга между пръстена и основната част на фитинга. (с..
2,90лв.
Резба 1/4 за филтри или UV лампаБърза връзка 1/4 за маркучКак работи бързата връзка?1.Свързване на маркуч:Премахнете синята скобаНатиснете маркуча силно към връзката, докат влезе напълноИздърпайте маркуча назад и поставете синята скоба в образувалата се фуга между пръстена и основната част на фитинг..
1,90лв.
Как работи бързата връзка?1.Свързване на маркуч:Премахнете синята скобаНатиснете маркуча силно към връзката, докат влезе напълноИздърпайте маркуча назад и поставете синята скоба в образувалата се фуга между пръстена и основната част на фитинга. (синята скоба не е задължителна)При теч натиснете марку..
2,90лв.
Четирипътен клапан за система с обратна осмозаРаботи с бързи връзкиКак работи бързата връзка?1.Свързване на маркуч:Премахнете синята скобаНатиснете маркуча силно към връзката, докат влезе напълноИздърпайте маркуча назад и поставете синята скоба в образувалата се фуга между пръстена и основната част ..
10,00лв.
Мембрана за индустриални системи с обратна осмоза, стандарт 4040Предлагаме я във вариант ULP, за сладка вода с <1000ppm, както и в LP вариант за солена вода с PPM < 10000.Производителност: 250 л/ч..
450,00лв.
Показани са от 1 до 35 от общо 35 резултата на (1 страници)