МЕНЮ
Кошница

Части и филтри за обратна осмоза

Смесителя за вода 3 в 1 е добро решение за монтаж на система система с обратна осмоза без да се пробива допълнителен отвор в мивката или плота.Смесителя е изработен изцяло от неръждаема стомана 304 и използва стандартен отвор за плот с диаметър 35 мм. Може да се завърта на 360 градуса.Дясната ръкохв..
159,90лв.
Филтър с пресован активен въглен за премахване на хлор, флуор, бактерии, микроорганизми и пестицидиПоставя се като 3-та степен в система за обратна осмоза или като 2-ра степен в Двуколонен филтърСтандартен 10", 25 см..
5,40лв.
Филтър с активен въглен T33 за подобряване на вкуса и мириса на вода от обратна осмозаИзползва се като 4-та или 5-та степен на пречистване при система за обратна осмозаПредлага  в 2 варианта:1. с пинове- когато връзката към филтъра е фитинг с бърза връзка (най-често коляно с 2 бързи връзки от д..
6,00лв.
Комплект резервни филтри за системи с обратна осмоза, съвместими със всички системи с 25 сантиметрови филтриКомплекта съдържа:Полипропиленов филтър с пропускливост 1 микронФилтър с гранулиран активен въглен Филтър с пресован активен въгленТ33 Постфилтър с фин активен въгленПрепоръчителен срок з..
20,90лв.
Комплаект резервни филтри за система с Ултрафилтрация DIO UltrafiltrationКомплекта съдържа:Полипропиленов филтър с пропускливост 1 микронФилтър с гранулиран активен въгленФилтър с пресован активен въгленМембрана с УлтрафилтрацияПостфилтър с фин активен въгленПрепоръчителен срок за подмяна: 6 месеца..
39,90лв.
Резервен филтър с активен въглен за диспенсър CTO, втора степен на пречистванеПървата фаза е полипропиленов филтър с пропускливост 5 микрона. Той премахва всички едри замърсители, като: ръжди,варовични съединения, песъчинки, утайки и други.Втората степен е филтър с активен въглен, който спира преина..
10,00лв.
Резервен филтър за диспенсър PP, Първа степен на пречистванеПървата фаза е полипропиленов филтър с пропускливост 5 микрона. Той премахва всички едри замърсители, като: ръжди, варовични съединения, песъчинки, утайки и други.Втората степен е филтър с активен въглен, който спира преинаването на бактери..
10,00лв.
Резервен филтър за диспенсър T33, Четвърта фаза.Препоръчителен срок за подмяна: 6 месецаПървата фаза е полипропиленов филтър с пропускливост 5 микрона. Той премахва всички едри замърсители, като: ръжди, варовични съединения, песъчинки, утайки и други.Втората степен е филтър с активен въглен, който с..
10,00лв.
Минерализиращ филтър за системи с обратна осмоза и диспенсъри с обратна осмоза.Монтира се с бързи връзкиПрепоръчваме подмяна на всеки 12 месеца..
23,90лв.
Батерия за пречиствна вода със стилен дизайн, за монтаж на плот или на мивка.Вход 1/4"За свързване с бърза връзкаЗавърта се на 360 градусаБатерията е включена в комплекта на всички системи с обратна осмозаРазмери: Височина от плот: 255 ммШирочина в горната си част: 130 мм Широчина на основ..
29,90лв.
Ключ 2в1, за колонни филтри 10" и за корпус за мембрана с обратна осмоза..
6,90лв.
Ключ за отваряне на стандартни колонни филтри 10 inch (25см)..
5,90лв.
Ключ за отваряне на корпус за мембрана 1812, 75G..
5,90лв.
Корпус за стандартна мембрана с обратна озмоза 1812 (75 G).За най-разпространения вид домашни системи с обратна осмозаИзводите са за фитинги с резба 1/4 3 извода за входяща, чиста и изходяща вода:Самостоятелния извод на капачката е за входяща необработена водаПо-близкия до средата от двойката и..
39,90лв.
Част за осмоза , спирателен кран, 1/4 резба-1/4 с гайка, за маркуч 1/4..
5,90лв.
Клапан за ограничаване на дебита, еднопосочен..
10,00лв.
Кранче за разширителен съд.Резба 1/4 женска, бърза връзка за маркуч 1/4Как работи бързата връзка?1.Свързване на маркуч:Премахнете синята скобаНатиснете маркуча силно към връзката, докат влезе напълноИздърпайте маркуча назад и поставете синята скоба в образувалата се фуга между пръстена и основната ч..
4,90лв.
Мембрана с обратна осмоза 75G за всички домакински модели.Препоръчителен срок за смяна: 18 месеца..
39,90лв.
Преход за хладилник 1/4-женска резба 1/2Използва се за свързване на филтри към хладилник или мека връзка на смесител..
2,90лв.
Раздвуител за осмоза с бързи връзки.За 1/4 маркучКак работи бързата връзка?1.Свързване на маркуч:Премахнете синята скобаНатиснете маркуча силно към връзката, докат влезе напълноИздърпайте маркуча назад и поставете синята скоба в образувалата се фуга между пръстена и основната част на фитинга. (синят..
2,00лв.
Разширителен съд от Полипропилен за система с обратна осмоза.Вместимост 3.2 ГалонаРеална вместимост: 7-9 литраВинтил за регулиране на наляганетоНе е включено кранче...
39,90лв.
Разширителен съд от Неръждаема стомана 304 за система с обратна осмоза.Вместимост 3.2 ГалонаРеална вместимост: 7-9 литраВинтил за регулиране на наляганетоНе е включено кранче...
79,90лв.
Скоба за бързо връзване на обратна вода към сифона.Начин на монтаж:1.Направете 6 милиметров отвор в тръбата на сифона2. Поставете черното оплътнение на отвора3.Сложете скобата, като 6.35 милиметорвия отвор трябва да е ориентиран точно към отвора в тръбата4. Затегнете двата болта добре5. Поставете 1/..
9,90лв.
Предлагаме различни видове Скоби за монтажГолям захват (Г)- 60ммМалък захват (М)-48ммМоля изберете вид на скобата от менюто. При избор на няколко вида, моля добавете продуктите в количката на няколко пъти, един след друг с различните опции...
4,90лв.
Аларма за теч за система с обратна осмоза. Монтира се на дъното на шкафа и с 2 бързи връзки се свързва преди входа на системата с обратна осмоза.При евентуален случай на теч, таблетката в алармата се надува и спира потока на вода към системата.В комплекта са включени 3 таблетки..
9,90лв.
Част за осмоза 1/4-3/8За преход от 1/4" към 3/8" маркучБързи връзкиКак работи бързата връзка?1.Свързване на маркуч:Премахнете синята скобаНатиснете маркуча силно към връзката, докат влезе напълноИздърпайте маркуча назад и поставете синята скоба в образувалата се фуга между пръстена и основната част ..
3,90лв.
Част за осмоза 1/4 бърза връзка към 1/4 женска резбаКак работи бързата връзка?1.Свързване на маркуч:Премахнете синята скобаНатиснете маркуча силно към връзката, докат влезе напълноИздърпайте маркуча назад и поставете синята скоба в образувалата се фуга между пръстена и основната част на фитинга. (си..
2,50лв.
Фитинг за осмоза, резба 1/4 към 1/4 бърза връзкаЕднопътна, безвъзвратна, с посока към бързата връзкаИзплозва се само за места, където не трябва да се връща вода, например изхода за обратна вода от мембраната с обратна осмозаКак работи бързата връзка?1.Свързване на маркуч:Премахнете синята скобаНатис..
2,90лв.
Част за осмоза бърза връзка 1/4 към резба 3/8, женскаКак работи бързата връзка?1.Свързване на маркуч:Премахнете синята скобаНатиснете маркуча силно към връзката, докат влезе напълноИздърпайте маркуча назад и поставете синята скоба в образувалата се фуга между пръстена и основната част на фитинга. (с..
2,90лв.
Резба 1/4 за филтри или UV лампаБърза връзка 1/4 за маркучКак работи бързата връзка?1.Свързване на маркуч:Премахнете синята скобаНатиснете маркуча силно към връзката, докат влезе напълноИздърпайте маркуча назад и поставете синята скоба в образувалата се фуга между пръстена и основната част на фитинг..
1,90лв.
Как работи бързата връзка?1.Свързване на маркуч:Премахнете синята скобаНатиснете маркуча силно към връзката, докат влезе напълноИздърпайте маркуча назад и поставете синята скоба в образувалата се фуга между пръстена и основната част на фитинга. (синята скоба не е задължителна)При теч натиснете марку..
2,90лв.
Четирипътен клапан за система с обратна осмозаРаботи с бързи връзкиКак работи бързата връзка?1.Свързване на маркуч:Премахнете синята скобаНатиснете маркуча силно към връзката, докат влезе напълноИздърпайте маркуча назад и поставете синята скоба в образувалата се фуга между пръстена и основната част ..
10,00лв.
Показани са от 1 до 32 от общо 32 резултата на (1 страници)