МЕНЮ
Кошница

Обратна осмоза

Обратната осмоза е най-лесния и изгоден метод за производство на 99.9% чиста вода в домашни условия. След преминаване през 5 вида филтри и мембрана, пречистената вода е освободена от всички вредни Неорганични минерали, варовични съединения, хлор, флуор, бактерии и тежки метали.

Пречиствателите с обратна осмоза на EMTEC използват 5 степенна система за премахване на всички вредни замърсители във водата.

 1. Първата фаза е 25 сантиметров полипропиленов филтър с пропускливост 5 микрона. Той премахва всички едри замърсители, като: ръжди, варовични съединения, песъчинки, утайки и други.
 2. Втората степен е филтър с активен въглен, който спира преинаването на бактерии, хлор, флуор, остатъчни вещества от торове, пестициди и други препарати, съдържани във водоизточника.
 3. Третият филтър е полипропиленов и има пропускливост 1 микрон. Той е отговорен за премахването на варовичните и карбонатни съединения, тежки метали, соли и други.
 4. Четвъртата фаза е мембраната с обратна осмоза. Благодарение на ултраниската пропускивост от 0.0001 микрон (0.1 nm), тя не допуска преминаването на никакви елементи и бактерии в пречистената питейна вода. Най-дребните бактерии и неорганични съединения са с размер 400 пъти по-голям от порите на мембраната, и като резултат биват отведени в обратната вода. Защитата е толкова силна, че не допуска преминаването на тежки метали, дори да са на молекулярно ниво.
 5. Петият филтър с фин активен въглен е поставен с цел да придаде мек и приятен вкус на водата.

 

Резултата е 99,99% чиста вода, досъпна само след едно завъртане на елегантоното кранче, изведено на кухненския ви плот. Единствената нужна подръжка е редовната подмяна на филтрите на всеки 6 месеца, а мембраната за обратна осмоза- на всеки 18 месеца.

.

Предимства:

 • Всички уреди Emtec могат да бъдат монтирани елегантно под мивката без да заемат място на плота.
 • Винаги имате на разположение 15 литра абсолютно чиста вода само при едно завъртане на елегантната батерия.
 • 2 години гаранция
 • Директно свързване към входящата и обратна вода
 • 5 степенна система за пречистване с обратна осмоза
 • Лесен монтаж и смяна на филтрите
 • 15 литров съд за съхранение на вода
 • Изключвател при спад в налягането на входящата вода
 • Изключвател при запълване на съда
 • Автоматичен клапан за източване на замърсената вода
 • Автоматична система за опресняване на водата в съда
 • Помпа за увеличаване на налягането

Икономия

 

Уредите за обратна осмоза са и най-икономичният вариант за предоставяне на чиста вода в домакинството.

Изчислението на база потребление 4 литра дневно показва още преди първата година инвестицията в уреда спрямо бутилираната минерална или трапезна вода се възвръща и започвате да пестите.

Въпреки периодичната смяна на филтрите и мембраната за обратна осмоза, които са включени в калкулацията, разликата с водата от тежките и неудобни бутилки остава значителна.

Като допълнение постоянната наличност на пречистена вода ви дава комфорт и сигурност.

Цена199,90 лв.0 лв.
Цена за 12 месечна подръжка66,40 лв.0 лв.
Цена за 10 литра вода0,03 лв.2.80 лв.
Цена за 1 година (4 литра х 365 дни)4,38 лв.408,08 лв.
Общо Разходи за 1-вата година270,68 лв.408,08 лв.

Условия за доставка

Всички уреди се доставят със стандартните услуги на Спиди или Еконт Експрес до техен офис или до адрес.

Предлагаме Доставка и монтаж на всички уреди за свързване с водопроводната мрежа. Моля свържете се с нас за конкретна оферта.